Матчі - 14-04-2012, 07:04 - sasa 335

Бажання Павлова здійснилося

Бажання Павлова здійснилося

Полтавська команда не знайшла достатніх внутрішніх резервів і поступилася у столиці \”Динамо\”, як це вона зробила 1 квітня у Полтаві \”Шахтареві\”

 

\”Динамо\” – \”Ворскла\” – 3:0

Протокол матчу

 

\”То, о чем так долго твердили большевики, свершилось!\”. Саме такі думки виникали під час влітання голів у сітку воріт Долганського. Головний тренер полтавчан може бути спокійний – гравці прислухались до його переживань і вирішили не завдавати турбот тренеру. Хотіли поразки – маєте. От тільки про уболівальників забули вкотре. Все заради… чого?

Перший тайм пройшов під знаком уже звичної для \”Ворскли\” неквапливості. Гості навіть створили кілька небезпечних моментів біля воріт Шовковського, але на щось справді загрозливе так і не спромоглися. Атакуюча слабкість починає турбувати. Хоча, якщо знову згадати події останніх матчів, то все по плану. Кияни не форсували подій, очікуючи своїх моментів. А що вони будуть – до ворожки не ходи! Доки Курілов і компанія чітко контролювали гру і мазали по воротах, \”Динамо\” забило. Стало вже традицією, пропускати перший м’яч від грандів українського футболу з офсайду. Так було з \”Шахтарем\”, так сталося і в Києві. Але критикувати арбітрів в таких епізодах уже не рівень для нашого чемпіонату, звична справа. А Мілевський прийняв дар футбольної феміди і переграв Долганського. Окуляри боковому не допоможуть, це психологія. Після тієї істерії, що влаштували в інформаційному просторі навколо подвигів Вакса, такі ситуації можуть бути звичними. А йшла 47-а хвилина першого тайму…

Як же вийшли полтавчани на другу половину гри! Атака, ще одна. Надія в серця уболівальників і… все. Шевченко спочатку допоміг Корреа подвоїти рахунок, а вже потім сам Андрій відправив кулю в сітку після пасу Мілевського. Полтавчани попливли. Динамівці могли без проблем забивати четвертий, але Нінкович пожалів почуття уболівальників біло-зелених.

Схоже, все таки почуття гідності у декого з гостей ще залишилось. Особливо у Будніка. Женя вийшов на заміну і таки зумів налаштувати партнерів на боротьбу. Його удар з дальньої відстані у штангу змусив схопитися з місць глядачів. Штрафні теж несли небезпеку, шкода лише тільки з значної відстані. Навіть Корреа не витримав, пробиваючи по власних воротах, але знову Шовковського підстрахувала стійка воріт.

Фінальний кадр – легенда українського футболу Андрій Шевченко щось емоційно пояснює юному лідеру полтавчан Безусу. Роману цього вечора відзначитись не вдалося…

Після вильоту з Ліги Європи наставник полтавчан прагнув, щоб швидше настала перерва у чемпіонаті, щоб відновити психологічні і фізичні сили. Зараз кінця змагань з усіх сил прагнуть уболівальники \”Ворскли\” – чекати, що продемонструє рідна команда у наступному матчі не вистачить ніяких нервів.

З вірою у вічні цінності і майбутні перемоги, з побажаннями духовного спокою і смачної паски

Віталій Сонікссон

Погода