ФК Полтава - 04-10-2012, 10:10 - sasa 186

Бажаного досягти не вдалося

Бажаного досягти не вдалося

ФК «Полтава-2-Карлівка» (Полтава) – «Енергія» (Нова Каховка) – 1:1 (1:1)

 15 тур. 03.10.12 р. 15.30, м. Карлівка, стадіон «Машинобудівник», 630 глядачів, +26 Со.

Голи: Пономаренко (40 хв.) – Муковозов (31 хв.).

 

Арбітр: Ірина Петрова (Сімферополь).

Асистенти арбітра: Людмила Тельбух (Сімферополь), В’ячеслав Малокостов (Севастополь).

4-й арбітр: Денис Сердюк (Полтава).

Інспектор: Сергій Цимбал (Київ).

 

ФК «Полтава-2-Карлівка»: 1.Вітів, 2.Плієв, 8.Тарганчук, 26.Момот, 22.Синьогуб, 9.Лубенець – кап. ком., 11.Буличев, 6.Пономаренко, 19.Нурідінов (4.Голованьов, 62 хв.), 7.Коваленко, 14.Гребінюк (17.Григоренко, 77 хв.).

Запасні: 66.Яковченко, 5.Богомаз, 10.Марченко, 3.Поляниця.

Головний тренер: Андрій Зав’ялов.

 

«Енергія»: 1.Жуков – кап. ком., 15.Козін, 3.Масюткін, 16.Дмитровський, 6.Арутюнян (2.Крещик, 66 хв.), 14.Бічевой (19.Горбачов, 87 хв.), 5.Пуляєв (4.Кондратюк, 59 хв.), 20.Гарібян, 13.Логвиненко (11.Стецюк, 71 хв.), 10.Черняєв, 7.Муковозов.

Запасні: 12.Остапенко, 17.Мостіпан, 18.Трейтяк.

Головний тренер: Юрій Окул.

 

Попередження: Буличев (90+4 хв.) – Дмитровський (77 хв.).

 

Це була перша в сезоні гра, яку підопічні Андрія Зав’ялова проводили на оновленому (реконструйованому) стадіоні «Машинобудівник» у Карлівці, а тому дуже хотіли перемогти. Змушувало це робити й турнірне становище, в якому опинилися полтавці, адже боротьбу за завітну «шістку» ведуть одразу вісім команд. На жаль, бажаного досягти не вдалося (як і в першому колі, матч завершився з рахунком 1:1) і звинувачувати в цьому господарі мають тільки себе.

 

Уболівальники побачили два різні тайми. До перерви ігрова й територіальна перевага була на боці полтавців. Вони створили більше десяти гольових моментів – не вистачало лише завершального удару. Вже на 1-й хв. небезпечно атакував Гребінюк. Лише майстерність воротаря допомогла гостям після удару Нурідінова. На 10-й хв. мав відкривати рахунок Коваленко, який, після розіграшу стандарту, не влучив у ворота із п’яти метрів. Аналогічно зіграв у подібній ситуації й Пономаренко на 21-й хв.. До цього ще був вихід сам-на-сам Гребінюка, але в Олександра вже не вистачило сили, щоб пробити по воротах значно сильніше. Згодом лише поперечина врятувала херсонців після потужного удару Нурідінова. А потім уже вкотре спрацювало футбольне правило: «Не забиваєш ти…». Гості, які чи не вперше перейшли середину поля повели в рахунку. Помилився Тарганчук, який за відсутності в обороні досвідченого Поляниці (Андрій, отримавши травму руки, поповнив лазарет клубу, де вже перебувають прооперовані Марченко і Гриценко) дещо хвилювався. Замість того, щоб спокійно вибити м’яч, Владислав зробив поперечну передачу прямо на Муковозова, якому з 10-ти метрів нічого не залишалося, як «розстріляти» ворота Ігоря Вітіва. Господарі заграли ще активніше, але на останньому рубежі надійно діяв капітан «Енергії», який впорався з ударами і Гребінюка, і Нурідінова. Але за п’ять хвилин до завершення першого тайму Вадиму Жукову все ж таки довелося виймати м’яча із власних воріт. Коваленко вдало виконав стандарт із правого флангу на Пономаренка, який і замкнув передачу на дальній штанзі. В останній до перерви атаці вже мав забивати і сам Коваленко, але Єгор, намагаючись зіграти красиво, перекинув м’яча трішки вище воріт.

 

Після відпочинку гра вирівнялася й проходила переважно між штрафними майданчиками обох команд. Суперникам не вдалося створити жодного небезпечного моменту. Тож,  рахунок матчу залишився без змін, – повідомляє  прес-служба ФК «Полтава-2-Карлівка».

Погода