МФК Кремінь - 19-08-2012, 11:08 - sasa 236

Без питань

Без питань

\”Кремінь\” впевнено обіграв “Севастополь-2”.

Кремінь – Севастополь-2- 3:0
Волга 43, Шевченко 49-пен., Кунєв 61
Кремінь: Олійник, Шаповал, Шевченко, Буличов, Пасічниченко (Волошин 59), Барба (Кунєв 41), Кругляк (Апришко 57), Ніконов (Івлєв 37), Гордієнко, Слабишев, Волга (Михайлов 77).
18 серпня. Кременчук. Стадіон «Кремінь-Арена». 800 глядачів.

Молоді гравці «Севастополя-2» завдали господарям поля клопотів лише в перші 30-ть хвилин. А під кінець тайму господарі відкрили рахунок. Ще до перерви Юрій Чумак зробив дві заміни, одна з яких кардинально змінила хід матчу. Роман Кунєв зробив блискучий діагональний пас на фланг, звідки Кругляк зробив навіс до штрафного, де перепасовками головами Гордієнко і Слабишева закінчилася точним ударом ногою Євгена Волги ― 1:0.

На початку другого тайму спринтерський ривок Кунєва на лівому флангу закінчився тим, що його зупинили в штрафному майданчику, пенальті і жовта картка для порушника. Гравці «Севастополя» навіть не оскаржували цей вердикт судді. Пенальті втретє в сезоні чітко реалізував Олег Шевченко – 2:0. Далі “розкачати” суперника було, як мовиться, справою техніки. Гострий пас у розріз і Дмитро Гордієнко міг забивати третій гол, але не поскупився і покотив м\’яч уздовж воріт на Кунєва і той розстріляв вже порожні ворота – 3:0. Міг «Кремінь» забити і ще, але гравці вирішили зіграти, нехай і прагматично, зате надійно і практично.

 

Погода