Першість Полтавщини - 05-05-2014, 09:05 - sasa 170

Без втрат – Зеніт і Фортуна

Без втрат – Зеніт і Фортуна

У першоліговій групі «А» чемпіонату області з футболу зіграні матчі другого туру, в яких у чотирьох матчах у ворота суперників було забито всього дев’ять м’ячів. І на сьогодні без поразок йдуть лише дві команди – «Зеніт» (Калайдинці) і «Фортуна» (Кейбалівка). Та про все детальніше.

«Харчовик» (Червонозаводське) – Локомотив» (Гребінка) 1:1

Відразу зазначу, що потрібно віддати належне гребінківській команді і її тренеру Сергію Симоненку за відданість його величності «футболу». Я особисто спостерігав гру червонозаводської команди в Лубнах 27 квітня проти «Зеніту» і вона справила для мене досить високе враження сильного бійцівсього колективу. І для автора цих рядків нічийний рахунок цього поєдинку став маленькою сенсацією. Щодо самого поєдинку, то господарі вели в рахунку з самого початку поєдинку завдяки влучному удару місцевого гравця Андрія Батрака. Але на 78 хвилині зустрічі гребінківчанину Артему Ясько вдалося зрівняти рахунок. У підсумку – нічия 1:1. Юнаки: 1:0.

«Світанок» (Заріг) – «Зеніт» (Калайдинці) 0:3

Дебютант подібних обласних змагань і єдиний представник Оржицького району в обласному чемпіонаті і цьому поєдинку нічого не зміг вдіяти проти сильнішого суперника – 3:0 на користь гостей. Голами у переможців відзначилися Юрій Кривошея, Валентин Шевченко і Сергій Ященко. До речі, усі вони вихованці гребінківського тренера Сергія Симоненка… Юнаки: 1:0.

«Фортуна» (Кейбалівка) – ФК «Хорол» 3:0

Результат цього поєдинку не дивний для любителів футболу. Адже команда з Пирятинщини, як кажуть, «на голову» сильніша від своїх візаві. Щодо поєдинку, то перший був автогол у виконанні гравця хорольскої команди. А далі – забивали пирятинці: Андрій Дюжов, Олександр Кириченко. Наступний матч «Фортуна» зіграє у Миргороді. Юнаки: 0:0.

«Прогрейн» (Глобине) – ФК «Миргород» 1:0

Це була футбольна зустріч рівних по класу футбольних опонентів, в якій вирішувався єдиний переможний гол. Так воно і сталося – переможного м’яча забили господарі завдяки влучному удару Євгена Покотила. У наступному турі на підопічних граючого тренера Валерія Чорноуса чекає не простий поєдинок в Лубнах проти місцевого «Зеніту». Юнаки: 0:3.

Турнірне становище і календар >>>>

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода