Матчі - 02-04-2016, 05:04 - sasa 214

Безбарвна нічия “Ворскли” і “Сталі”

Безбарвна нічия “Ворскли” і “Сталі”

Полтавська “Ворскла” не змогла порадувати своїх уболівальників в домашньому матчі проти дніпродзержинської “Сталі”.

Ворскла – Сталь – 0:0

Перший тайм проходив у рівній боротьбі і навіть в деяких моментах гості атакували гостріше. Дмитру Непогодову кілька разів доводилося підстраховувати своїх захисників і переривати небезпечні передачі на Васіна.

Здавалося, що в другому таймі полтавці все ж зможуть нав’язати супернику свою гру. Так, малюнок дещо змінився. “Сталь” атакувала дуже рідко, проте й “Ворскла” креативністю попереду не відзначалася. Небезпечно пробивали Дитятьєв і Кломоєць, але по-справжньому у гру Паньків так і не вступив.

Чи не найреальніший шанс вирвати перемогу підопічні Василя Сачка втратили хвилин за десять до кінця матчу, коли з меж штрафного майданчика потужно пробивав Шиндер. М’яч влучив у когось з гравців гостей. Антон сигналізував, що, нібито, суперник зіграв рукою. Але свисток арбітра не пролунав.

Що цікаво, дніпроджержинці, які в другому таймі майже нічого не створили попереду, могли вивезти з Полтави і три очки. За лічені хвилини до закінчення основного часу Дмитро Непогодов не зміг упіймати легкий м’яч, але, на щастя, свого воротаря підстрахував Арменд Даллку.

У підсумку маємо безбарвну нічию. Можна зробити скидку на важкі погодні умови. Але навряд так має  виглядати гра команди, якій уже влітку доведеться представляти Україну на європейській арені.

Олександр ПОЛТАВЕЦЬ

Погода