Першість Полтавщини - 28-04-2014, 10:04 - sasa 175

Безпорадний Псел

Безпорадний Псел

Зіграні стартові матчі у першоліговій групі «Б», де боротьбу за вихід до фіналу ведуть дев’ять команд

«Стандарт» (Нові Санжари) – ФК «Диканька» 3:1

Дебютант першості області ФК «Диканька» не зміг в повну силу протистояти «старожилу» першолігових змагань – новосанжарському «Стандарту», який очолює останні роки Віталій Баранович. У переможців двічі відзначився голами Юрій Крушний і один забитий м’яч на рахунку Владислава Мокляка.
Юнаки: 1:2.

ФК СГМ «Рокита» – «Динамо» (Решетилівка) 3:2

Це був справжній бій претендентів на нагороди першолігових змагань, до яких, хіба що, може залучитися дейкалівська «Чайка». Не буду описувати перипетії цього поєдинку, за яким я не спостерігав, але зазначу, що гості  були не задоволені діями полтавської суддівської бригади. І автора цих рядків наставник динамівців Сергій Ягодовський попросив озвучити в Інтернеті його слова: «Гра була рівною, нічийною, але завдяки необ’єктивному суддівству головного арбітра Юрія Павлюченка маємо відповідний результат…». Щодо самого матчу, то у переможців більшість голів провели колишні гравці відомої команди «Нове Життя» Ягуф Халілов, Максим Кундель і Денис Сенчук. У переможених два м’ячі забив Анатолій Подробаха. Юнаки: 0:9.

«Псел» (Гадяч) – «Чайка (Дейкалівка) 1:4

Мабуть, вперше за останні роки ми бачимо гадяцьку команду такою безпорадною як сьогодні – за відсутності коштів «Псел» вже поступається в домашніх стінах 1:4. І це і не дивно, адже йому протистояла майже «сільська» команда з футбольної Зіньківщини, складена з багатьох досвідчених виконавців. Тому і перевага була відчутною – голи провели Дмитро Банний, Євген Домненко і Олег Нечипоренко (два). Авторам голів асистував і відомий полтавський футболіст Андрій Зіпунніков. Юнаки: 1:4.

«Маяк» (Котельва) – «Колос» (Кобеляки) – гра перенесена.

Команда «Дукат» (Селещина) – вільна від ігор.

Календар та турнірна таблиця першої ліги група Б >>>

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода