- 04-01-2013, 12:01 - sasa 221

Безус і Селін – гравці нової формації

Безус і Селін – гравці нової формації

Президент київського \”Динамо\” Ігор Суркіс поділився думкою про підписання контрактів з футболістами \”Ворскли\” і збірної України Романом Безусом та Євгеном Селіним.

Ці футболісти, нагадаємо, уклали угоди терміном на п\’ять років.

\”Коли збігаються бажання селекційної служби і тренера, це завжди радує. Іноді з якихось причин трансфери не можуть відбутися – чи то клуби не відпускають своїх футболістів, чи то самі гравці не хочуть. Тих футболістів, яких ми зараз запросили, ми хотіли взяти ще влітку, але по ряду певних причин це зробити не вдалося. Селін і Безус – гравці національної збірної України. Перший закріпився в ній досить впевнено, другому ще належить пройти певний шлях. Думаю, вони будуть прогресувати в київському \”Динамо\”, враховуючи, що Олег Володимирович хотів працювати з цими хлопцями, і він їх знає не з чуток.

Так що, вважаю, це гарне посилення для київського \”Динамо\”. Бажаю хлопцям швидше адаптуватися і найближчим часом домогтися результатів, яких всі вболівальники чекають від команди. Вартість трансферів? Щодо Селіна було простіше, адже сума відступних була прописана в контракті – 2 млн.

З Безус було складніше, але ми домовилися, і я вдячний керівництву \”Ворскли\”, яке, передусім, дало футболістам можливість зростання, оскільки, мені здається, вони вже переросли полтавську команду і хочуть себе спробувати на новому, більш високому рівні.

Це не означає, що вони все життя тепер будуть грати в київському \”Динамо\”, можливо, у них буде такий прогрес, що ми будемо говорити про їх трансфер в більш сильний чемпіонат. У них є такі амбіції, як і в Ярмоленка, Хачеріді або Коваля – гравців нової формації. Я давно вів з ними переговори, не тільки сьогодні.

З\’ясовував, чи хочуть вони грати в \”Динамо\”, оскільки часто через брак українських футболістів у нас відбуваються різні спекуляції: то гравця продають в \”Дніпро\”, то в \”Металіст\”, то в \”Шахтар\”. З літа я чув і від Селіна, і від Безуса, що вони хочуть грати тільки в київському \”Динамо\”. Напевно, були інші клуби в Україні, які хотіли б їх бачити в своїх рядах, але їх тверда позиція викликала у мене повагу – вони дотримали слова, яке дали мені влітку – що будуть грати тільки в \”Динамо\”, в незалежності від того, будуть їх запрошувати кудись ще чи ні.

А сьогодні я їх просто привітав з тим, що вони прийшли в команду, яка будується, оновлюється і повинна, нарешті, давати результат\”, – наводить коментар Ігоря Суркіса прес-служба динамівського клубу.


footballtransfer.com.ua

Погода