- 08-07-2010, 08:07 - sasa 246

Борці Полтавщини перемагали у Скадовську

Борці Полтавщини перемагали у Скадовську

Нещодавно у Скадовську, що на Херсонщині, пройшли всеукраїнські пошукові змагання з вільної боротьби під назвою «Хто ти, майбутній олімпієць?», які були і першістю Центральної Ради ВФСТ «Колос» серед юнаків і дівчат 1994-1996 років народження.

Вдало на змаганнях виступили юні борці збірної Полтавської області, до якої ввійшли представники з Полтави, Лубен, Зіньківського і Глобинського районів. Особливо успішною була команда дівчат, яка у загальнокомандному заліку посіла високе третє місце. Найбільше очок до скарбнички команди принесла лубенка Аліна Харченко, яка у ваговій категорії до 57 кг виборола «золото». Третім став у вазі до 59 кг лубенець Владислав Латенко.

Новооріхівчанка Валентина Плескач була п’ятою у вазі до 40 кг. Серед юнаків честь Лубенщини захищали і Олександр Говоруха та Євген Ліхтанський. Всіх вищезгаданих лубенських спортсменів тренує досвідчений наставник районної ДЮСШ «Колос» Володимир Слинько. Ще перше місце посіла Тетяна Ріжко з Глобинського району (вага до 37 кг), а бронзову нагороду виборола Аліна Акобія (вага до 34 кг). Обидві вихованки тренера Геннадія Тарасенка з с.Горби, що на Глобинщині.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода