Аматори - 09-08-2011, 11:08 - olegda 187

Боротьба загострюється

Боротьба загострюється

В суботу, 6 серпня відбулися матчі ХІV туру чемпіонату Кобеляцького району з футболу сезону 2011 року.

Чинний володар кубка та чемпіон району – «Спарта» з Лутовинівки несподівано не виїхала на виїзну гру проти команди «Дашківка». В результаті їм було зараховано технічну поразку 3:0. Кобеляцьке «Динамо» на виїзді в Красній поступилося місцевій команді 3:2. Другу розгромну домашню поразку зазнала команда «Будекспрес». Цього разу вони поступилися шенгурівському «Лану» 4:0. В черговій поразці \”будівельників\” напевно зіграв свою роль важкий календар (в середу вони протистояли «Спарті» у важкому чвертьфінальному кубковому матчі). Іванівка вдома перемогла команду «Колос» Павлівка з рахунком 3:0. Білицький «Сокіл» на останніх хвилин зумів вирвати перемогу в матчі проти команди «Бутенки» 2:1, а «Дрижина» в Рибалках у драматичному поєдинку перемогла «Спартак» з рахунком 3:2 і вийшла на перше місце в турнірній таблиці.

В ІІ лізі відбулися матчі VIII туру. В групі «А» було зафіксовано такі результати:

«Зеніт» (Чорбівка) – «Котовське» 3:0, «Урожай» (Мідянівка) – «Кірове» 11:0, «Сухинівка» – «Прапор» (Підгора) 0:1, «Ворскла» (Гарбузівка) – «Чапаєво» (Червоні Квіти) 0:3.
В групі «Б» поки що без втрат виступає світлогірське «Дніпро». Цього разу світлогірці на виїзді перемогли «Радянське» 5:2. Інші результати туру: «Оріль» (Канави) – «Василівка» 3:2, „Нива” (Бродщина) – «Водник» (Вільховатка) 1:3, «Маяк» (Орлик) – «Добробут» (Озера) 5:3.

Матч ХІ туру команди «Добробут» Озера та «Василівка» зіграли 30 липня (4:4).

Турнірна таблиця
В кубку Кобеляччини кобеляцьке \”Динамо\” в півфіналі зустрінеться з чинним володарем трофею \”Спартою\” з Лутовинівки, а ще один фіналіст минулорічного розіграшу команда \”Дрижина\” Др. Гребля зустрінеться з командою \”Спартак\” Рибалки. В 1/4 фіналу кубка району команда \”Спарта\” Лутовинівка за підсумками двох матчів перемогла кобеляцький \”Будекспрес\” з рахунком 4:3. Перемігши на виїзді з рахунком 6:1 команду Сухинівки, (матч відповідь – 4:2) кобеляцьке \”Динамо\” потрапили до півфіналу. Найлегше до цієї стадії потрапив рибалківський \”Спартак\”. Команда \”Дніпро\” Світлогірське на виїзну гру не виїхала, в результаті \”Спартак\” автоматично пройшов далі. В першому матчі між командами \”Лан\” Шенгури та \”Дрижина\” Др. Гребля господарям було зараховано технічну поразку 3:0 в зв’язку з непідготовленістю футбольного поля до гри. На матч – відповідь Шенгури не виїхали.

Відеоогляд матчу-відповіді 1/4 фіналу кубка \”Спарта\” (Лутовинівка) – \”Будекспрес\” (Кобеляки)

Олег ДУБИНА

Погода