Першість Полтавщини - 11-09-2011, 10:09 - sasa 218

Брат Баранніка теж забиває

Брат Баранніка теж забиває

ФК Лубни» – ФК «Пирятин» 3:0.

Чемпіонат області. І ліга. XV тур. 11 вересня. Лубни. Стадіон «Центральний». 280 глядачів. + 22 С

Судді: А. Харахайчук, О. Осадчий, Я. Опришко (усі – Кременчук). Інспектор: В. Наритник (Кременчук).

ФК «Лубни»: Четверіков, Морозюк, Величко, Шоха, Гайдук (Козлов, 76), Сергієнко, Хоменко, Кухта, Бараннік, Головко (Пархоменко, 31), ліхтанський. Тренер: А. Гришанович.

ФК «Пирятин»: Яковченко, Дмитренко, Чамара, Федоришин, Букша, Курочка (Буримський, 46), Кирпиченко, Безуглий, Медяеик, Дудка, Проскурня. Тренер: С. Плетінь.

Голи: Хоменко (56, 67), Бараннік (60).

Юнаки: 3:0.


Одним з центральних поєдинків туру вважалася зустріч сусідів в Лубнах, де підопічні тренера Анатолія Гришановича приймали ФК «Пирятин».

 

Як і завжди, матчі цих суперників проходять нпраужено та цікаво. У першому таймі глядачі не побачили забитих м’ячів, але за явними голевими моментами рахунок 2:2. особливо «дошкуляли» захисникам господарів два Сергії – Дудка і Безуглий. Але надійно грав воротар лубенців Євген Четверіков, який, скучив за великим футболом, гадаю, був кращим на полі серед лубенців. Цікаво, що цього дня чимало футбольних явищ відбувалося вперше: вперше після великої перерви, пов’язаної з важкою травмою, на стражі воріт лубенців зявився Євген Четверіков, вперше глядачі в Лубнах побачили в дії за їх улюблену команду дебютанта ФК «Лубни» Антона Кухту з Кобеляк, вперше за останні роки господарі розгромили пирятинців , вперше у матчах другого кола з’явився на полі ветеран команди Ігор Морозюк.

 

До речі, у наставника лубенців Анатолія Гришановича, були великі проблеми зі складом. Адже відразу четверо основних гравців з різних причин не змогли допомогти команді. Це Марк Гришанович, Дмитро Нечипоренко, Андрій Загоруйко і Роман Романенко. А, можливо, воно, як кажуть, «і до кращого». Адже за відсутності вищезгаданих виконавців добре зіграла команда. Особливо і другому таймі, і саме цим складом. Після перерви у ворота пирятинців влетіло три «сухих» м’ячі завдяки загальним старанням гравців господарів Юрія Хоменка, Сергія Сергієнка, Василя Баранніка, Сергія Гайдука і Антона Кухти. У підсумку – цілком заслужена перемога ФК «Лубни», виконавці якого більше прагнули до перемоги над своїми крвивдниками по «Шишацькому Кубку».

 

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода