Аматори - 15-08-2015, 03:08 - sasa 324

\”BROOKLYN CUP\”: у фіналі гратимуть \”Молот\” і \”Сан Сіті\”!

\”BROOKLYN CUP\”: у фіналі гратимуть \”Молот\” і \”Сан Сіті\”!

Сьогодні у Полтаві відбулися півфінальні поєдинки традиційного міні-футбольного турніру \”BROOKLYN CUP\”. Матчі подарували уболівальникам чимало емоцій, а інтрига в обох зустрічах трималася до останніх її секунд.

Півфінали

Севілья – Молот – 7:8-пен. (основний час – 4:4)

Аматор – Сан Сіті – 7:8

Не обійшлося без сенсації. \”Молот\” – четверта команда за підсумками першого етапу – несподівано для багатьох здобула перемогу у матчі проти міцної та добре зіграної \”Севільї\”. \”Іспанці\” відкрили рахунок уже на 20-й секунді гри, а через дві хвилини подвоїли його. Здавалося, що шансів у \”Молота\” немає. Але іншої думки були гравці цієї команди, які провели чи не найкращий свій матч на турнірі.

У середині першого тайму суперники обмінялися голами – так рахунок став 3:1. Усе перевернув гол воротаря \”Молота\” Віктора Дем’янка, який підключився до атаки і обігравши двох опонентів влучно поцілив у дальній кут – 3:2. До перерви \”Молот\” забив ще один гол, тому на відпочинок команди пішли за нічийного результату.

На жаль, через ушкодження не міг допомогти \”Севільї\” її лідер Сергій Жарий, а без нього команда мала далеко не найкращий вигляд. У другому таймі на майданчику точилася рівна боротьба без голів. Лише за три хвилини до завершення гри \”Молоту\” вдалася результативна комбінація – 4:3. Втім, через перебір фолів вони були двічі покарані 10-метровими ударами. І якщо перша спроба реалізувати стандарт виявилася невдалою для \”Севільї\”, то після другої – на останній хвилині основного часу гри – рахунок знову зрівнявся – 4:4.

Переможець цього трилеру визначався у серії після матчевих пенальті. З п’яти спроб \”Молот\” реалізував чотири, а краща команда першого етапу – лише три. І знову героєм виявився воротар Віктор Дем’янко, але цього разу він чудово виконав свої прямі обов’язки, відбивши вирішальний удар Ігоря Олійника.
 

 

***


У другому півфіналі глядачі побачили справжню гольову феєрію – досвідчений \”Аматор\” і молода команда \”Сан Сіті\” забили на двох аж 15 м’ячів – і їм для цього вистачило основного часу – 50 хвилин гри!

Перший тайм був рівним – 2:2, а після перерви команди забивали на будь-який смак. Трішечки швидшими і вдалішими були \”сонячні\”, які весь час вели у рахунку и врешті-решт святкували мінімальну перемогу. Кращими у складі переможців були Артем Швидкий, Сергій Ярош і Денис Верещака.

У неділю, 16 серпня, о 20:15 розпочнеться фінальний матч на \”Бруклін-Арені\”. Гратимуть дві команди-несподіванки турніру – \”Молот\” і \”Сан Сіті\”.

Запрошуємо уболівальників на велике свято міні-футболу!

Погода