Баскетбол - 04-09-2015, 08:09 - sasa 192

БСК \”Кремінь\” заявився до баскетбольної Суперліги

БСК \”Кремінь\” заявився до баскетбольної Суперліги

Наш сайт уже повідомляв, що у Кременчуці \”визріває\” команда баскетбольної Суперліги, а 2 вересня БСК \”Кремінь\” вже подав до Федерації баскетболу України попередню заявку на участь в чемпіонаті України в дивізіоні \”Суперліга\” у сезоні 2015/2016.

У Регламенті чемпіонату України з баскетболу (пункт №8) є два види заявки: попередня – \”Подається письмово – підтверджуюча (попередня) заявка з назвою команди/клубу (поштою, електронною поштою або факсом)\” та остаточна – \”Заявочні листи (іменні заявки) для участі в чемпіонаті подаються за установленим графіком (можливо поштою разом з фотографіями на посвідчення)\”.

У той же час Федерація баскетболу України саме у день подачі попередньої заявки БСК \”Кремінь\” (Кременчук) повідомила на своєму офіційному сайті: \”Термін подачі листів та попередніх заявок, що підтверджують участь команд у Суперлізі та Вищій лізі 25-го чемпіонату України, та термін сплати заявочних внесків клубів продовжено до 17:00 15 вересня 2015 року у зв’язку з проханнями, які надійшли на адресу ФБУ від клубів, що вирішують організаційні проблеми. До 30 вересня 2015 року буде проведено семінар з представниками клубів про виконання вимог \”Правил проведення 25-го чемпіонату України серед чоловічих команд\” (Суперліга). Нагадуємо керівникам клубів, що склад команди Суперліги має бути укомплектований не менш ніж 70% кваліфікованих гравців, які мають досвід участі в змаганнях Суперліги. Крім того, кількість місць у спортивному залі для глядачів матчів Суперліги повинна бути не менш ніж 500\”.

Отже, кременчужани попередньо заявилися до баскетбольної Суперліги. На черзі – підготовка остаточної – іменної заявки команди. До 15 вересня шанувальники баскетболу Полтавщини дізнаються склад команди БСК \”Кремінь\”, яка дебютує в національній баскетбольній Суперлізі.

Аркадій СПИЦЯ

Погода