Стрічка новин - 28-12-2015, 10:12 - sasa 221

Buff – універсальний виріб на всі випадки життя

Buff – універсальний виріб на всі випадки життя

Buff (Баффі) – це універсальний головний убір, який призначений для надійного захисту від різного роду природних факторів. І неважливо, вітер це, сонце, холод або пил пов’язка Buff в будь-якому випадку знадобиться.

Саме по собі слово “Баффі” вже є прозивним, а його походження відсилає нас у далекий 1992 рік, коли компанія Buff вперше представила цей продукт на ринку. Наразі Баффі називають різні вироби для голови: як бандани, балаклави, піратки, так і багато іншого!

Чому варто використовувати Buff, і чим корисна така пов’язка? Перш за все, такі вироби надзвичайно комфортні, а також відмінно захищають від вищезазначених природних факторів, з якими доводиться зустрічатися буквально всім, хто віддає перевагу активному відпочинку та спорту. Бандана бафф стане першокласним доповненням для всіх тих, хто небайдужий до спорту і воліє вести енергійний спосіб життя. Крім того, якщо врахувати також всю різноманітність кольорових гам та дизайну виробів від Buff, то це просто-таки відмінний привід зробити крок на користь свого власного стилю.

Розмір пов’язки Buff універсальний, а це означає, що вона відмінно підійде кожному. Усі без винятку баффі дуже еластичні. Їх можна вільно розтягувати і вони досить тривалий час не втрачають своєї первісної форми. Головний убір Buff можна носити, наприклад, в якості бандани. Та варто вам зняти виріб Buff, і воно швидко стягнеться назад до первісної форми, щоб перетворитися в той же шалик, маску, балаклаву тощо.

Чому Buff?

Так, на перший погляд може здатися, що пов’язка Buff річ марна, однак, ці відчуття помилкові. У цьому відразу можна переконатися, спробувавши використовувати таку пов’язку у ділі. Особливо оцінять таку штучку велосипедисти: досить надягти її на голову і вирушити кататися!

У прохолодні і вітряні дні багато велорайдерів зазвичай використовують теплі підшоломники, які, до слова, жодним чином не захищають шию. Пов’язка Buff, багато в чому завдяки своїй еластичності, здатна вдало замінити підшоломник із шаликом в один і той же час. Пов’язка Buff виконана зі спеціального дихаючого матеріалу, який не тільки забезпечує неперевершений повітрообмін, але й відмінно відводить вологу, зберігаючи максимум тепла. При цьому такий виріб практично не відчувається – не мине й десяти хвилин, як ви забудете про те, що у вас на голові!

Як використовувати?

Як тільки заманеться. Варіантів дуже багато. Починаючи від шапки, маски, балаклави і закінчуючи банданою, шарфом, пов’язкою або піраткою.

Олег ПЄРОВ

Погода