- 14-09-2015, 01:09 - sasa 152

Бійці Полтавщини програли свої поєдинки на етапі міжнародної першості Reflection Cup

Бійці Полтавщини програли свої поєдинки на етапі міжнародної першості Reflection Cup

У Черкасах відбувся 3-й етап міжнародної першості зі змішаних єдиноборств, яку проводить PROFC-Ukraine (Ліга змішаних єдиноборств України) та GEFC (Міжнародна ліга ММА GEFC).


\"Reflection
Загалом у Черкасах відбулися 8 боїв, у 3-х із яких \”за сіткою\” билися представники Полтавщини. Найбільша увага була прикута до опротестованого поєдинку ще 2-го етапу цієї першості, в якому полтавець Максим Сергєєв (до 84 кг) програв за спірним рішенням суддів Роману Камінському (Київ). У черкаському матчі-реванші ці двоє суперників знову не змогли виявити переможця протягом усієї своєї \”заруби\”. Тож знову долю переможця повинні були вирішити судді. Й цього разу за їхнім одностайним рішенням перемога була присуджена киянину Роману Камінському.

В інших двох боях 3-го етапу Reflection Cup у Черкасах наші земляки також програли: до 77 кг – Ігор Льохін (Кременчук) – Андрію Чеботару (Молдова) – нокаутом, на 38-й секунді 3-го раунду; до 93 кг –  Антон Пазенко (Полтава) програв Олексію Харченку (Запоріжжя) – у 2-му раунді (1 хвилина 17 секунд), больовим прийомом на руку.

Дмитро НЕЧЕСА

Погода