Першість Полтавщини - 29-09-2012, 10:09 - sasa 183

Центральний матч туру

Центральний матч туру

Чемпіонат області: анонс 15 туру

 

Єдиним матчем у суботу розпочнеться 15 тур чемпіонату Полтавської області з футболу серед команд «Прем’єр-ліги». І це буде один з головних поєдинків туру – у Комсомольську зустрічаються претенденти на найвищі нагороди цьогорічних змагань: місцеве «Фламінго» приймає зіркову команду «Нове Життя» з Андріївки Машівського району, де граючим тренером є відомий у минулому футболіст Олександр Мелащенко. Цікавий матч довірено обслуговувати бригаді арбітрів з Лубен – Олександру Кулику, Юрію Юрченку і Миколі Гайдуку.

 

Інші поєдинки 15 туру пройдуть у неділю, 30 вересня. Чинний чемпіон області градизький «Темп», гадаю, не залишить вдома шансів на перемогу команді «Псел» із Гадяча.

 

Єдиний представник обласного центру в обласному футболі СК «Полтава» Станіслава Майзуса прийматиме явного аутсайдера кобеляцький «Колос». Але переможець цього двобою, гадаю, не відомий.

 

Як і не відомий у центральному матчі у боротьбі за четверте місце між ФК «Лубни» і ФК «Глобине». Цей напружений і цікавий поєдинок пройде в Лубнах на стадіоні «Торпедо» і переможець двобою, на разі, невідомий…

 

А команда «Атлант» (Семенівка) може «спати спокійно», адже вона вільна від ігор.

 

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода