- 05-10-2015, 04:10 - sasa 190

Cергей Ребров: \”Я б не сказав, що Ворскла так вже сильно проявляла активність\”

Cергей Ребров: \”Я б не сказав, що Ворскла так вже сильно проявляла активність\”

Наставник київського \”Динамо\” дав ексклюзивне інтерв\’ю програмі \”Великий футбол\” з Олександром Денисовим на каналі \”Футбол 1\” після матчу 10-го туру української Прем\’єр-ліги проти \”Ворскли\” (4:0).

– Чи згодні Ви з думкою про те, що це була одна з кращих ігор вашої команди в нинішньому чемпіонаті України?

– Мабуть так. Із нашого боку дійсно була інтенсивність, гольові моменти і бажання хлопців. Думаю, гра всім сподобалася.

– А в цілому, які у Вас враження від матчу?

– Ну а які враження?.. Здобули важливі три очки, показали при цьому непогану гру. Але нас попереду чекають не менш важливі поєдинки, так що сьогоднішній матч ми вже забули.

– \”Ворскла\” запропонованим сценарієм активної атакувальної гри вас здивувала?

– Я б не сказав, що полтавці так вже сильно проявляли активність – вони компактно оборонялися і намагалися виходити в контратаки. Власне, в такому ключі проти нас в чемпіонаті України грає переважна кількість команд. Радий, що ми не дали супернику скористатися своїми козирями – довгими передачами та ефективними підбираннями. Було видно бажання наших хлопців грати не тільки на атаку, але й підбирати м\’ячі. Це важливо.

– Яке враження залишила \”Ворскла\”?

– Наш суперник виходив зі своїх кадрових проблем, і в цьому плані \”Ворсклі\” було непросто. Полтавці оборонялися компактно, але ми своїм бажанням заслужили цю перемогу. Спасибі хлопцям, що вони серйозно ставляться до кожної гри. Так було і сьогодні.

Погода