Першість Полтавщини - 01-09-2012, 08:09 - sasa 169

Чемпіон виходить на перше місце

Чемпіон виходить на перше місце

1 вересня стартував одинадцятий тур чемпіонату області з футболу серед команд Прем’єр-ліги. У єдиному матчі зустрічалися лідери змагань, що є основними претендентами на цьогорічне золото чемпіонату.

У Градизьку при переповнених трибунах місцевого стадіону чемпіон Полтавщини 2011 року «Темп» приймав команду «Фламінго» з Комсомольська. Господарі у важкому двобої перемогли гостей з рахунком 4:2. Ось що сказав після матчу президент ФК «Темп» Олександр Лобода:

 

– Наша команда на сьогоднішню гру вийшла у бойовому настрої. Ми майже у всіх компонентах гри переважали сильних гостей. Рахунок у матчі відкрив невтомний Сергій Ященко. Окрім нього м’ячі забивали молоді виконавці Святослав Новосілецький і Валентин Шевченко, а також досвідчений Сергій Зав’ялов. \”Фламінгу\” вдалося сквитати два м’ячі – 4:2. До речі, наші гравці могли ще провести у ворота суперників 3-4 голи, але їм бракувало точності у завершенні атак. Після цієї перемоги \”Темп\” вийшов на перше місце. Наш юнацький склад поступився «Фламінго» з рахунком 0:1.

Завтра, 2 вересня, зустрічаються:

ФК «Лубни» – «Атлант» (Семенівка)
ФК «Глобине» – «Колос» (Кобеляки)
СК «Полтава» – «Нове Життя» (Андріївка). Матч відбудеться на стадіоні \”Динамо\” в обласному центрі.

Початок матчів: 14.00 (юнаки) і 16.00 (дорослі).

Юрій КЛИМЧЕНКО


Погода