Першість Полтавщини - 16-04-2015, 09:04 - sasa 183

Чемпіонат Полтавщини стартує 25 квітня

Чемпіонат Полтавщини стартує 25 квітня

У Федерації футболу області відбулося чергове засідання, на якому вирішувалася доля цьогорічного обласного чемпіонату. На футбольному зібранні було розглянуто і затверджено сім питань.

Це: затвердження «Регламенту обласних змагань з футболу серед аматорських команд 2015 року, затвердження бюджету Федерації футболу Полтавської області на 2015 рік, затвердження календарів та термінів проведення Чемпіонату та першості Полтавської області з футболу 2015 року, затвердження голови Комітету дитячо-юнацького футболу Федерації футболу Полтавської області,                                                                                                                                                                                                                            затвердження «Регламенту Дитячо-юнацької футбольної ліги Полтавської області 2015 року», затвердження складу груп Дитячо-юнацької футбольної ліги Полтавської області 2015 року, затвердження термінів та місця проведення зональних змагань на призи клубу «Шкіряний м’яч» Полтавської області 2015 року, затвердження плану роботи Федерації футболу Полтавської області на І півріччя 2015 року.

Отже, у вищій лізі змагатимуться 12 команд. Остаточний же склад стане відомим вже ближче до самих змагань, а, можливо, і вже після нього. Тому, говорити наразі про календар, який вже зверстано під 12 каоманд, немає сенсу.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода