Новини - 13-10-2015, 10:10 - sasa 395

Чемпіонка світу Ольга Вязметінова дала майстер-клас на чемпіонаті Полтавщини

Чемпіонка світу Ольга Вязметінова дала майстер-клас на чемпіонаті Полтавщини

У Кременчуці відбувся 12-й всеукраїнський турнір Кубок ПАТ \”Укртатнафта\” й одночасно – відкритий чемпіонат Полтавської області з бодібілдингу та фітнесу.

У програмі змагань унікальний майстер-клас учасниками змагань та глядачам продемонструвала легендарна українська спортсменка – киянка Ольга Вязметінова, чемпіонка світу, Європи, абсолютна чемпіонка Arnold Classic Europe і Olympia Amateur Europe з фітнесу і фітнес-бікіні.

\"Чемпіонка
У Кременчуці визначалися переможці у багатьох номінаціях: дитячий фітнес, менс-фізик, фітнес-бікіні, бодібілдинг, класичний бодібілдинг, фітнес (чоловіки і жінки).

\"Чемпіонка

<!– P { margin-bottom: 0.21cm; } –>

Ольга Вязметінова

У першій половині жовтня змагання з бодібілдингу та фітнесу відбулися у багатьох містах України, адже спортсмени готуються до чемпіонату України з бодібілдингу та фітнесу, який уже незабаром – 16-19 жовтня – відбуватиметься у Дніпропетровську. Для багатьох наших земляків через Дніпропетровськ, можливо, проляже шлях до зіркового турніру \”Олімпія Аматор\”, який 31 жовтня-2 листопада відбуватиметься у Ліверпулі (Велика Британія).

Тетяна БЕГМА

Погода