Волейбол - 11-10-2010, 12:10 - sasa 169

Чергові поразки \”Фаворита\”

Чергові поразки \”Фаворита\”

У минулі вихідні дні пройшли спарені поєдинки другого туру чоловічого чемпіонату України з волейболу серед команд Суперліги.

Лубенський СК «Фаворит» грав 9-10 жовтня у Полтаві проти команди ВСК «Юридична академія» (Харків). Обидві зустрічі пройшли за переваги гостей, які перемогли номінальних господарів з однаковими рахунками – 3:0 і 3:0. Як зазначив президент СК «Фаворит» Володимир Дорош, він не впізнавав свою команду у двох поєдинках, яка поступалася гостям у всіх компонентах гри. Може вдалася велика втома після гри у першому турі проти чемпіона – харківського «Локомотива», але «Юракадемію» лубенці повинні були перемагати. Адже у кубкових поєдинках (цього року і минулого) «Фаворит» майбутніх юристів перемагав…

Результати інших поєдинків ІІ туру: «Локо-Експрес» (Харків) – «Будівельник Динамо-Буковина» (Чернівці) 2:3 і 3:0, СВК «Буревісник-ШВСМ» (Чернігів) – «Імпексагро Спорт Черкаси» (Черкаси) 1:3 і 0:3, «Локомотив» (Харків) – «Кримсода» (Красноперекопськ) 3:0 і 3:0. Лідирує чемпіон – харківський «Локомотив». Наступний тур Суперліги лубенський «Фаворит» проведе у Криму проти «Кримсоди». Як повідомив Володимир Дорош, його команда 28-29 жовтня у черговому турі прийме «Локо-Експрес» (Харків) в Лубнах (вже є домовленість з президентом харківського клубу).

Погода