Аматори - 17-03-2014, 11:03 - sasa 132

Чергові спаринги

Чергові спаринги

Обидві лубенські команди «Зеніт» і ФК «Лубни» продовжують підготовку до нового футбольного сезону. Між тренуваннями проводяться і контрольні поєдинки, в яких відновлюються фізичні кондиції гравців, награються склади команд, перевіряються новачки колективів. Сьогодні 16 березня були зіграні чергові товариські матчі за участю лубенців.

У Гребінці місцевий «Локомотив» зустрічався з лубенською командою «Зеніт», де президентом клубу є палкий прихильник футболу Анатолій Михайленко. У зенітівців з різних причин цього дня не грали досвідчені Сергій Ященко і Олег Латенко. Як повідомив новий наставник лубенської команди Сергій Бортнік, добре проявили себе у матчі молоді виконавці Владислав Богомолов, Євген Ігнатенко, Юрій Голубенко, інші гравці. У підсумку – перемогли гості з рахунком 4:1. Відзначилися результативно голеадори зенітівців – Дмитро Нечипоренко (три м’ячі) і один у свій актив записав новачок команди Валентин Шевченко. У залізничників гол провів юний Богдан Шевченко, рідний брат Валентина.

Многие мечтают сделать качественный ремонт у себя дома. Мы вам поможем в этом! Ремонт квартир Перово, Москва.

У с. Петрівці, що на Миргородщині, був проведений ще один контрольний поєдинок – команда «Олімпія» (Савинці) приймала ФК «Лубни». За домовленістю обох сторін було зіграно чотири тайми по 30 хвилин. Склад лубенців у перші 60 хвилин був такий: Рябуха, Захарченко, Куций, Боцман, Печарський, Тупоровський, Ламіне, Ебенгу, Загоруйко, Отченашенко, Сергієнко. Склад у другі 60 хвилин: Дзенку Сіріл, Бувалець, Гноєвий, Артеменко, Панченко, Копаніцин, Бойко, Мірошниченко, Мандрико, Порощай, Печарський. Спочатку на 20 хвилині господарі відкрили рахунок (Ситник), а на 40 хвилині його зрівняв лубенський камерунець Арнольд Ебенгу. А наприкінці матчу миргородці вирвали перемогу завдяки влучному удару з пенальті (Диндіков) – 2:1. Як повідомив тренер лубенців Анатолій Гришанович, вдало дебютували у матчі новачки команди – камерунський голкіпер Дзенку Сіріл і півзахисник з Хоролу Петро Тупоровський. Незабаром до колективу на перегляд прибудуть двоє іноземців, уродженців Гани і Японії, які були задіяні у своїх збірних (U-18). Наставник ФК «Лубни» Анатолій Гришанович завжди не проти проекспериментувати зі складом своєї команди, залучивши до неї гравців-іноземців, які стали улюбленцями любителів футболу Полтавщини. А якщо до складу лубенської команди залучиться і юний японець, то цей факт справді потрібно буде занести до книги «Рекордів Гіннеса»….

Наступні матчі-спаринги лубенські команди зіграють на стадіоні с. Солониця Лубенського району о 14.00: 22 березня (субота) – ФК «Лубни» – «Олімпія» (Савинці) і 23 березня (неділя) – ФК «Лубни» – «Зеніт» (Лубни).

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода