- 13-04-2015, 07:04 - sasa 195

Чергова безбарвна гра Ворскли

Чергова безбарвна гра Ворскли

Полтавська Ворскла знову показала невнятку гру і зіграла внічию 0:0 у Львові з Карпатами, хоча цілком могла й програти аутсайдеру

 

Карпати – Ворскла – 0:0

Протокол

 

<!– P { margin-bottom: 0.21cm; } –>

Карпати і Ворскла далеко не кращі і вже точно не найрезультативніші команди стартових матчів другої частини сезону. Але все одно така бліда гра в атаці вже занадто. Наприклад, за весь перший тайм Ворскла завдала тільки один удар, а Карпати виглядали активніше тільки на тлі противника зі своїми трьома спробами.

 

Гольовий момент був фактично один, коли Кожанов із-за меж штрафного майданчика завдавав красивий удар в нижній кут, однак влучив у штангу.

 

Василь Сачко в перерві зробив одразу дві заміни для посилення гри в атаці. Обидві команди набагато краще заграли в атаці, що призвело до виникнення гольових моментів.

 

Гості виглядали більш досвідченою командою, намагалися використати свій клас, але більше шансів вирвати перемогу мали господарі. У Ворскли слід зазначити несподіваний удар з центру поля у виконанні Турсунова, з яким Мисак впорався із величезними труднощами, перевівши на кутовий м\’яч який летів під поперечину.

 

Карпати ж не реалізували кудись більш серйозніші моменти. У ході однієї з швидких атак Костевич і Чачуа доставили м\’яч Шведу фактично на лінію воротарського майданчика, але 17-річний хлопець явно розгубився в ситуації, тому пробив прямо в Богуша. За кілька хвилин Пластун вже не залишав шансів голкіперу своїм ударом із восьми метрів – з лінії воріт вибив м\’яч Пердута.

 

Хоч у Ворскли не все вийшло, вона показала своє прагнення обов\’язково перемогти заміною на 74-й хвилині. Замість центрального захисника Ткачука на полі з\’явився гравець атаки Міщенко. Біло-зелені постаралися перевести гру на половину поля суперника, до того ж Карпати не завжди показували вміння догравати до кінця без виникнення проблем.

 

Суперники намагалися вирвати перемогу, адже кожному з них очки були необхідні. Ближче до кінця матчу непогані можливості забити мали той таки Швед, Міщенко, Шиндер. Зрештою, жодній з команд так і не вдалося забити. Нічия стала цілком логічним підсумком зустрічі.

Погода