Матчі - 30-08-2012, 10:08 - sasa 148

Чергова перемога дев\’ятнадцятирічних

Чергова перемога дев\’ятнадцятирічних

Першість U-19. Ворскла – Чорноморець – 2:1

Протокол матчу

 

Свою перевагу «Ворскла» почала доводити вже на почаьку матчу. Минуло всього 5 хвилин, а рахунок вже було відкрито. Красивим обвідним ударом Олександр Панов робить рахунок 1:0. Втім, одесити без бою не здавалися. Олександр Дубина здорово скористався відскоком після кутового, прийняв м\’яч і послав його точно в дальній кут – 1:1. Ворсклянам вдалося забити і другий гол, але його скасували через фол у нападі. Втім, зовсім скоро господарі забили гол. Спочатку Марусич вдарив, м\’яч влучив у штангу, після чого послідувала атака другим темпом. І, в результаті, Юрій Павлик точно пробив у падінні після навісу справа – 2:1.

У другому таймі гра не рясніла небезпечними моментами. Хоча й рахунок був «слизьким», як поле через погоду, команди особливо не квапилися бігти в атаку. Одесити робили лише слабкі спроби відігратися, тому і рахунок до кінця гри не змінився, – пише прес-служба біло-зелених.

 

Після 6 туру \”Ворскла\” розташувалася на четвертому місці в турнірний таблиці першості група \”Б\”. Наступний матч біло-зелені проведуть 5 вересня в Ужгороді проти \”Говерли\”.

Погода