- 16-12-2010, 11:12 - sasa 196

Чергове золото Аліни Харченко

Чергове золото Аліни Харченко

Як і завжди, чимало медалей на змаганнях різного рівня здобувають юні борці тренера районної ДЮСШ «Колос» Володимира Слинька.

Нещодавно у м. Славянськ Донецької області пройшов міжнародний турнір з вільної боротьби серед юнаків і дівчат, в якому змагалися представники Росії (Дегестан, Чечня), України та Білорусі – всього 26 команд. Переможницею стала лубенка Аліна Харченко, яка була найсильнішою у вазі до 60 кг. Високе п’яте місце посів учень лубенської ЗНЗ № 8 Богдан Курило (вага до 69 кг), а Іван Кравченко з ЗНЗ № 2 став сьомим у вазі до 29 кг.

Ще у Кривому Розі нещодавно відбулась відкрита першість міста з вільної боротьби. З 170 учасників (15 команд) у своїй ваговій категорії (до 60 кг) знову перемогла лубенка Аліна Харченко. А бронзову нагороду у вазі до 29 кг здобув Іван Кравченко.
Щойно юні борці тренера Володимира Слинька повернулися з Житомирської області, де у м. Коростень пройшов міжнародний турнір з вільної боротьби серед юнаків і дівчат за участю команд з Білорусі, України, Молдови та Росії. У своїй вазі до 60 кг невтомна Аліна Харченко виборола «золото» змагань. А лубенець Богдан Курило став п’ятим у вазі до 69 кг. Нині юні борці-лубенці тренера Володимира Слинька вирушили на черговий міжнародний турнір до Донецька.

Погода