Останні новини - 30-05-2011, 01:05 - sasa 163

Чи будуть у \”Ворсклі\” новачки?

Чи будуть у \”Ворсклі\” новачки?

Навіть у відпустці Микола Петрович постійно думками весь у роботі, наставник полтавської дружини вже виношує плани щодо успішного старту у Лізі Європи і у майбутньому чемпіонаті Україні.

Для цього, звичайно, потрібні і певні кадрові перестановки. Як стало відомо, у найближчі дні тренер \”Ворскли\” збирається провести переговори \”у верхах\” щодо трансферної політики клубу в період літнього міжсезоння, з\’ясувати деякі питання щодо поліпшення матеріально-технічної бази.

Команду Микола Петрович планує комплектувати з акцентом на придбання виконавців з українським паспортом. Ймовірно, у недалекому майбутньому у складі \”біло-зелених\” з\’явиться пара-трійка нових виконавців. В основному, селекційна робота спрямована на пошуки відповідних під модель гри полтавців гравців середньої лінії та форвардів.

За словами головного тренера, керівники \”Ворскли\” завжди з розумінням ставилися до його бажання купити того чи іншого гравця. І якщо навіть він коштує чималих грошей, як для клубного бюджету, аргументів наставника завжди вистачало для того, щоб отримати суму на придбання виконавця.

У недавньому інтерв\’ю програмі \”Ворскламанія\” президент клубу Олег Бабаєв також зробив акцент на тому, що завдяки зусиллям почесного президента \”Ворскли\” Костянтина Жеваго на сьогоднішній день полтавський клуб має стабільно високий рівень оплати праці футболістів і працівників клубу, і з року в рік ці показники , на щастя, поліпшуються.

Перед стартом нового сезону буде знову розглянуте питання про збільшення інвестицій у футбол компаніями, що входять до холдингу почесного президента \”Ворскли\”, повідомляє прес-служба ворсклян.

Погода