- 02-11-2011, 08:11 - sasa 143

\”Чорні орли\” клюють \”Скорпіонів\”, а \”Титани\” розкололи \”Ледокол\”

\”Чорні орли\” клюють \”Скорпіонів\”, а \”Титани\” розкололи \”Ледокол\”

Триває чемпіонат НХЛ Києва у групі Б. Команди, в яких грають представники Полтавщини, святкували перемоги.

 

ХК “Скорпион” – ХК “HARSCO” – 1:4 (0:2; 1:1; 0:1)

Початок перемозі ХК “HARSCO” поклали представники Полтавщини. Вже на другій хвилині зустрічі лохвиччанин Олег Ємець відкрив рахунок. На восьмій хвилині  червонозаводчанин Володимир Максименко його подвоїв. У другому періоді команди обмінялися шайбами. Крапку в матчі поставили хокеїсти “чорних орлів”, закинувши єдину в третьому періоді та останню у матчі шайбу. 4:1 переконлива перемога ХК “HARSCO”. В цьому матчі було багато вилучень, як для любительського поединку. “Скорпіони” просиділи на лавці для оштрафованих 18 хвилин, “чорні орли” – 12. У складі ХК “HARSCO” по одному разу “відзначились” двохвилинними вилученнями і наші земляки Константин Гиря, Ігор Яременко та Олег Ємець. Крім вищезгаданих представників Полтавщини, в матчі прийняли участь лохвиччанин Сергій Степаненко та полтавець Петро Волощенко, але відзначитись їм не вдалося.

 

ХК “Ледокол” – ХК “Титани” – 4:5 (0:1; 3:1; 1:3)

Просто неймовірно цікавий поєдинок відіграли ці команди. ХК “Титани” програючи в середині третього періоду дві шайби, змогли не тільки зрівняти рахунок, а щей за хвилину до кінця закинути переможну шайбу. У складі “титанів” весь матч відіграв кременчужанин Олексій Лейтар. В цій грі відзначитись у Олексія не вийшло. Всього у формі ХК “Титани” Лейтар відіграв три гри. Закинув одну шайбу та заробив дві хвилини штрафу.

 

Серед інших матчів слід виділити вже третю поспіль перемогу ХК ”БСМ-Баришівка”. На цей раз був битий ХК “Инфоснегири” з рахунком 11:1. ХК “Крила столиці” несподівано програли ХК “Нічні вовки” – 1:3. В складі КС у цьому матчі не приймав участь комсомольчанин Олег Гапон.

 

У групі Супер-прем’єр слід відзначити матч між ХК “Беркут” (фарм-клуб ХК ”Беркут” із ПХЛ) та ХК “Льдинка”(збірна одноіменної ДЮСШ розбавлена досвідченими виконавцями), який завершився нічийним рахунком 2:2. Кращим гравцем матчу у складі ХК “Льдинка” був визнаний колишній гравець збірної України, київського “Сокола” та московського ЦСКА Олександр Савицький. Нагадаю,що Олександр є одним із лідерів ХК “Кременчуг” і неодноразово вигравав з командою із берегів Дніпра престижні любительські хокейні турніри.

 

Володимир ХОМІЧ

Погода