- 27-08-2011, 03:08 - sasa 169

\”Чортова дюжина\” на \”Пречисту\”

\”Чортова дюжина\” на \”Пречисту\”

У неділю 28 серпня будуть зіграні матчі 13 туру («чортова дюжина») чемпіонату Полтавщини-2011 з футболу серед команд першої ліги. Для уболівальників пропонуємо анонс поєдинків чергового туру, який пройде на релігійне свято «Пречисту» – Успення Пресвятої Богородиці.

Мабуть, «прохідними» будуть матчі під Полтавою, де юнаки ФК «Ворскла» прийматимуть беззаперечного лідера змагань кременчуцький «Темп» з Градизька, і у Гадячі, де місцевий «Псел» екзаменуватиме вдома одного з аутсайдерів ФК «Миргород» (зустріч першого кола завершилася перемогою гадяччан з рахунком 4:0). Цікавими протистояннями, гадаю, можуть бути матчі у Лубнах і Кобеляках. Вдома ФК «Лубни» прийматиме свого кривдника першого кола (1:3) «Колос» з Дмитрівки Кременчуцького району, який ще більше підсилився вправними виконавцями – 35-річним кременчужанином Олександром Михайликом, що грав за кобеляцький «Колос», і 19-річним Андрієм Яловим з Кременчука, який, до речі, провів два голи у матчі 12 туру у ворота полтавської команди ДЮФШ ФК «Ворскла». Зустріч суперників очікується цікавою і непередбачуваною, адже для обох команд перемога дуже важлива на цій стадії змагань. Цікавим та дивним є і той факт, що матч в Лубнах обслуговуватиме бригада арбітрів з Кременчука на чолі з Віктором Чернишовим (у «Колосі» майже всі кременчуцькі гравці …).

 

Також у Кобеляках команда Віктора Детюка прийматиме одвічного свого суперника «по спірним моментам» – ФК «Пирятин». Це протистояння теж очікується бути напруженим та цікавим. Тим більше, що після домашньої поразки у попередньому турі від гребінківського «Локомотиву» підопічним тренера Сергія Плетіня, як кажуть, «нікуди діватися» – потрібно здобувати необхідні очкові пункти. А один з лідерів змагань «Локомотив» з Гребінки в суботу у Полтаві гратиме пропущений матч першого кола (10 тур) проти команди «Молодь-Школа-інтернат № 1).

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода