Хокей - 10-04-2011, 10:04 - sasa 216

Чотири матчі

Чотири матчі

Чемпіонат НХЛ Київа група Б. Цього тижня представники Полтавщини в Нічній Хокейній Лізі Київа відіграли чотири матчі.

ХК ”Скорпіон“- ХК “БСМ-Баришівка” 2:2 (0:0; 0:0; 2:2)


Практично забезпечивши собі перше місце в групі Б ХК “БСМ-Баришівка”  розписав мирову з ХК “Скорпіон”.  Не залишили лід не відзначившись і лохвинчани . Олег Ємець допоміг партнеру закинути шайбу, записавши до свого активу результативну передачу, а Сергій Степаненко отримав дві хвилини штрафу за підніжку. Крім Ємця та Степаненка в цій грі ще зіграли лохвинчани Константин Гиря та Ігор Яременко.

ХК ”Нічні Вовки” – ХК ”HARSCO” 2:4 (0:2; 1:1; 1:1)

 

У цьому двобої зійшлися дві команди, які до цього матчу ділили між собою третє та четверте місце, маючи в своїх активах по 20 пунктів, а від другої сходинки їх відділяв лише 1 пункт. Дербі, в якому не останню роль зіграли хокеїсти з Полтавщини, закінчилося перемогою ХК ”HARSCO”. Вже на 50-й секунді (!) матчу лохвинчанин Володимир Максименко закидає першу шайбу, як би натякаючи “вовкам” на серйозність намірів ХК ”HARSCO” щодо перемоги. За шість хвилин до закінчення першого періоду Зарицький подвоює рахунок. В другому  періоді команди обмінялись шайбами. На гол Максименка відповів Войцехович. Третій період активніше почали “вовки” і вже на 6-й хвилині Кравчук скорочує рахунок. Останню шайбу в цьому поєдинку закинув полтавець Петро Волощенко, зробивши рахунок 2:4. Він і був визнаний кращим гравцем матчу.

ХК ”HARSCO” – ХК ”Титани”  4:1 (2:0; 0:1; 2:0)

 

У суботньому матчі Володимир Максименко та Петро Волощенко зробили вагомий вклад в перемогу своєї команди, набравши на двох 5 пунктів. Максименко відзначився закинутою шайбою (з передачі Волощенка) та двома результативними передачами, а Волощенко однією шайбою, та однією результативною передачею, та заробив дві хвилини штрафу. Максименко знову (в шосте в цьому сезоні) був визнаний гравцем матчу.

ХК “БСМ-Баришівка” – ХК “Лиси Київа-2”  5:3 (2:1; 1:1; 2:1)

 

В іншому суботньому матчі ХК “БСМ-Баришівка” обіграла ХК “Лиси Київа-2”. Цією перемогою баришивці відсунули “лисів” на третю сходинку, а другу впевнено зайняв ХК ”HARSCO”. Лохвицький “десант” на цьому матчі був представлений трьома хокеїстами – Константином Гирею, Ігорем Яременком та Сергієм Скиданом. Відігравши весь матч, відзначитись вдалося лише Константину Гирі – двохвилинним штрафом за підніжку.

Володимир ХОМІЧ

Погода