Аматори - 15-08-2013, 09:08 - sasa 155

Чутівський район: Ніка – володар першого трофею року

Чутівський район: Ніка – володар першого трофею року

Минулого вікенду відбулися півфінальні, та фінальний матч кубка Чутівського району.

Нагадуємо минулих вихідних пройшли чвертьфінальні матчі, кубка району, в яких були визначенні півфіналісти.
 Жеребкуванням було визначено пари півфіналістів, першу пару склали Фортуна – Харчовик, друга пара Ніка ― Нива.
 Півфінали виправдали статус серйозних, принципових матчів, ніхто з команд не хотів поступатися за крок до основного матчу турніру.
Так в суботу, мінімально перемігши своїх суперників, 0-1 та 2-1 відповідно, до фіналу вийшли Харчовик та Ніка.



Головний матч кубка був запланований на наступний день, проводити головний матч турніру довірили Артемівці (рішення було прийняте, ще до того як було визначено фіналістів), тому апріорі Харчовик мав певну перевагу над суперником. Зазначимо, що на вирішальному матчі зібралося дуже багато прихильників гри мільйонів з усього Чутівського району.



Матч за трофей, розпочався доволі обережно, футболісти Ніки не зважаючи на статус гостей, більше контролювали м\’яч, а Харчовик відповідав небезпечними контрвипадами, що і дозволило Артемівцям повести в рахунку в середені першого тайму. Але наполеливість таверівських гравців увінчалась на прикінці тайму, їм вдалося зрівняти рахунок. Отже, за рахунку 1-1 команди пішли на перерву.

У середині другого тайму вже Ніка була попереду, майже відразу після забитого м\’яча стався неприємний епізод, в наслідок суперечки між командами з поля був вилучений гравець гостей, за навмисний удар суперника в обличчя, схоже люблять в цій команді бокс.


Напевно саме гра в меншості, призвела до курйозного пропущеного гола з центра поля. Здавалося, матч не впинно прямує, до серії пенальті, але проти цього були футболісти Ніки, а саме Вячеслав Шеремет, який на 88 хвилині, майстерно реалізував штрафний, встановивши таким чином остаточний рахунок фіналу 3:2 на користь Ніки. Таким чином Ніка стала володарем першого трофею сезону 2013, в Чутівському районі.

Команда переможець була нагороджена кубком, а кращі гравці фіналу Мирослав Прихода (Харчовик) та В\’ячеслав Шеремет (Ніка), отримали грамоти та цінні подарунки.



Уже цїєї суботи стартує друге коло чемпіонату.


В десятому турі зустрінуться:


Харчовик ― Промінь

Динамо – Фортуна 

Нива ― Гранд

Ніка ― Молодь
Колос ― Арсенал



Олександр Скрипай

Погода