Стрічка новин - 21-10-2015, 06:10 - sasa 183

Де дивитися матч Дніпро – Сент-Етьєн

Де дивитися матч Дніпро – Сент-Етьєн

У четвер, 22 жовтня, о 19:45 телеканали \”Україна\” і \”Футбол 1\” покажуть гру третього туру Ліги Європи УЄФА за участю українського клубу.

Минулого сезону підопічні Мирона Маркевича вже двічі зустрічалися із \”Сент-Етьєнном\” і жодного разу не програли \”зеленим\”. Зараз українцям також потрібно обов\’язково набирати очки, щоб закріпитися на першому місці в своїй групі. Чи вийде у \”Дніпра\” знову здобути домашню перемогу над французами, побачимо завтра, о 19:45. Пряма трансляція поєдинку – на каналах \”Україна\” і \”Футбол 1\”, коментатор протистояння –  Олександр Михайлюк.

22 жовтня телеканал \”Футбол 2\” також покаже інші матчі середи в Лізі Європи. \”Габала\” на чолі з українцем Романом Григорчуком зустрінеться з дортмундською \”Боруссією\” о 17:45 (коментатор – Микола Кравчук). Трансляція поєдинку \”Лаціо\” і \”Русенборгу\” відбудеться о 19:55 (коментатор – Андрій Малиновський), а о 21:55 глядачі каналу \”Футбол 2\” також зможуть подивитися дуель \”Мітьюлланда\” і \”Наполі\” (коментатор – Роман Тимощук).

О 19:00 на телеканалі \”Футбол 1\” стартує програма \”Шлях до Базеля\”, в якій ведучий проекту Віктор Вацко та експерти Юрій Бакалов та Іван Гецко проаналізує передматчеву ситуацію в \”Дніпрі\” та \”Сент-Етьєнні\” і дадуть прогнози на поєдинок за участю українців. Також після закінчення зустрічі експерти детально проаналізують ключові моменти протистояння.

Крім того, завдяки проекту \”Ліга Європи. ONLINE\” глядачі зможуть стежити за всіма паралельними матчами: розбирати поєдинки по ходу гри будуть ведучий Максим Гіленко та експерти Артур Валерко і Андрій Столярчук.

Також всі події чергового туру Ліги Європи УЄФА доступні за допомогою сервісу OLL.TV, який дозволяє дивитися кілька трансляцій одночасно, а також надає максимум статистичної інформації: турнірні таблиці, скорингові дані та багато іншого.



 

Погода