Стрічка новин - 09-12-2015, 07:12 - sasa 166

Де дивитися вирішальний матч Динамо?

Де дивитися вирішальний матч Динамо?

У середу, 9 грудня, о 21:30 кияни можуть вперше за 16 років оформити вихід до плей-оф Ліги чемпіонів УЄФА. Поєдинок, який визначить долю столичного клубу, покажуть у прямому ефірі канали \”Україна\” і \”Футбол 2\”.

Останній раз \”Динамо\” виходило в плей-оф головного клубного турніру Європи в сезоні 1999/2000. Зараз у чемпіонів України є історичний шанс повторити це досягнення: для цього підопічним Сергія Реброва потрібно тільки перемогти вдома \”Маккабі\”. Чи зможуть \”біло-сині\” подарувати своїм уболівальникам свято і весну у Лізі чемпіонів, побачимо вже у середу, 9 грудня, о 21:30. Пряма трансляція – на каналах \”Україна\” і \”Футбол 2\” (коментатор – Віктор Вацко).

Через санкції з боку УЄФА поєдинок буде проходити при порожніх трибунах. Проте всі вболівальники зможуть відчути унікальну атмосферу матчу та подивитися поєдинок на великому екрані в мережі кінотеатрів \”MULTIPLEX\” в 11 містах України: Києві, Житомирі, Запоріжжі, Дніпропетровську, Кривому Розі, Маріуполі, Миколаєві, Рівному, Херсоні, Хмельницькому та Чернігові.

9 грудня телеканали \”Футбол 1\”/\”Футбол 2\” покажуть й інші матчі середи. О 23:40 на телеканалі \”Футбол 1\” – прем\’єрний показ протистояння \”Челсі\” – \”Порту\” (коментатор – Андрій Столярчук). О 00:40 на каналі \”Футбол 2\” – дуель \”Олімпіакосу\” і \”Арсеналу\” (коментатор – Роман Тимощук).

У 20:15 на телеканалі \”Футбол 2\” стартує програма \”Ніч Ліги чемпіонів\”. Ведучий проекту Іван Гресько та експерти Олександр Головко та Андрій Воронін з місця подій на НСК \”Олімпійський\” будуть готувати глядачів до вирішального протистояння \”Динамо\” – \”Маккабі\”. Після закінчення зустрічі в проекті також можна буде побачити перші емоції і післяматчеві інтерв\’ю героїв поєдинку, які разом з експертами програми розберуть матч в студії \”Ніч Ліги чемпіонів\”.

Крім того, стежити за всіма доленосними поєдинками останнього туру групового етапу можна буде завдяки програмі \”Ліга чемпіонів. ONLINE\”, в якій ведучий Максим Гіленко та експерти Артур Валерко та Олександр Михайлюк аналізуватимуть ключові моменти вирішальних поєдинків у прямому ефірі.

Також всі події чергового туру Ліги чемпіонів УЄФА доступні за допомогою сервісу OLL.TV, який дозволяє дивитися кілька трансляцій одночасно, а також надає максимум статистичної інформації: турнірні таблиці, скорингові дані та багато іншого.

 

Погода