Стрічка новин - 11-12-2015, 01:12 - sasa 203

Де дивитися жеребкування фінальної частини ЄВРО-2016

Де дивитися жеребкування фінальної частини ЄВРО-2016

У суботу, 12 грудня, о 19:00 збірна України дізнається своїх суперників у груповому етапі континентальної першості. Пряма трансляція жеребкування – на телеканалах \”Україна\” і \”Футбол 1\”, а також безкоштовно на сайті //footballua.tv/.

Нарешті визначені всі 24 команди Чемпіонату Європи з футболу, який пройде влітку у Франції. Серед учасників фінальної стадії – і збірна України, яка вперше подолала відбірковий етап ЄВРО і досягла історичного успіху.

У суботу, 12 грудня, відбудеться жеребкування групового етапу континентальної першості. Яким буде склад груп і з ким належить битися збірної України на полях Франції, ми дізнаємося зовсім скоро. Пряма трансляція жеребкування фінальної частини ЄВРО-2016 – о 19:00 на телеканалах \”Україна\” і \”Футбол 1\” (коментатор – Віктор Вацко).

Також о 18:00 на телеканалі \”Футбол 1\” розпочне свою роботу студія \”Тур до FRANCE\”. Ведучий програми Андрій Малиновський в компанії тренера збірної України Олександра Заварова і футболіста нашої головної команди Артема Федецького розберуть потенційних суперників збірної України і можливий склад груп, а по закінченні жеребкування підіб’ють його підсумки.

Крім того, подивитися у прямому ефірі жеребкування фінальної частини ЄВРО-2016 абсолютно безкоштовно можна буде за допомогою сервісу OLL.TV. Трансляція буде доступна на сайті //oll.tv і на сайті каналів \”Футбол 1\”/\”Футбол 2\” – //footballua.tv/draw2016, де всі бажаючі можуть також залишити свої прогнози на результати жеребкування і виграти офіційний м\’яч ЄВРО-2016.

Погода