- 03-04-2014, 11:04 - sasa 194

Дебатік Цуррі: “Матч із Ворсклою для мене особливий”

Цуррі про матч "Ворскла"-"Севастополь".
Дебатік Цуррі: “Матч із Ворсклою для мене особливий”

Ось вже більше дев’яти років пройшло з тих пір, як Дебатік Цуррі провів свій перший матч у чемпіонаті України: 1-го березня 2005 року албанський захисник дебютував у складі полтавської Ворскли у матчі з запорізьким Металургом. Нині футболіст захищає кольори Севастополя і готується до гри проти клубу, якому віддав п’ять з половиною років своєї кар’єри.

– Матч з Ворсклою буде особливим для тебе?
– Звичайно, я там провів п’ять з половиною років, у мене там дуже багато знайомих, друзів. Ворскла для мене як другий дім. Я провів у футболці цього клубу багато матчів, і, звичайно, це надовго залишається в пам’яті. Але, незважаючи на все це, якщо я буду грати у матчі з ворсклянами, буду викладатися на всі 100 відсотків, і буду намагатися допомогти Севастополю здобути перемогу.

– Чи підтримуєш ти стосунки з колишніми партнерами по команді? Не говорив з ними про ситуацію в Криму і найближчій зустрічі?
– Так, минулого тижня я розмовляв з Армендом Даллку і Ахмедом Янузі – ми дуже хороші друзі і залишаємося партнерами по збірній Албанії. Вони запитували з приводу обстановки в Криму, і я сказав, що тут все спокійно і не треба нічого боятися. Вони сказали, що, якщо не буде ніяких проблем, то команда готова приїхати на гру. Я думаю, що буде добре, якщо цей матч відбудеться. Севастополь має проводити домашні матчі на своєму стадіоні, тому що в місті все нормально, і вболівальники з нетерпінням чекають ці ігри. Дуже приємно, що вболівальники нас підтримують навіть у тренувальних іграх і розуміють нас. Тому у нас буде додаткова мотивація, щоб проявити себе у грі з Ворсклою, – розповів Цуррі прес-службі Севастополя.

Погода