Першість Полтавщини - 12-05-2014, 01:05 - sasa 225

Нігерійський нападник Гудвін допоміг Чайці перемогти Кобеляки

Нігерійський нападник Гудвін допоміг Чайці перемогти Кобеляки

У групі «Б» першої ліги відбулися поєдинки третього туру, в яких у ворота суперників було забито 14 м’ячів. Цього дня увага була прикута до основного матчу туру, що був зіграний у Котельві.

«Маяк» (Котельва) – «Динамо» (Решетилівка) 3:1

Цей матч виявив неабиякий інтерес серед любителів футболу котелевського краю, адже зустрічалися лідери групи. І результат цього протистояння у подальшому дуже позначився б на розподілу місць у кінцевій турнірній таблиці змагань. У переможців двічі відзначився голами Дмитро Менчинський і один раз Дмитро Старокоско. У підопічних тренера Сергія Ягодовського м’яч забив досвідчений Сергій Жарий. Юнаки: 2:3.

«Псел» (Гадяч) – ФК «Диканька» 3:0

Це була перша радісна футбольна звістка для уболівальників Гадяча – їх команда, нарешті, здобула перемогу! По одному м’ячу у ворота дикунців забили Сергій Мисюра, Анатолій Яреха і Сергій Кузуб. Юнаки: 1:0.

СГМ «Рокита» – «Дукат» (Селещина) 4:2

Селещинці дали бій сильнішому від них за складом супернику на його полі. І хоча гості і поступилися 2:4, але рахунок міг бути ще більшим. За «Дукат» забивали Сергій Матяш і Володимир Борсало. А у переможців по два голи у свій актив записали Ігор Рукавиця та Андрій Михайленко. Юнаки: 0:6.

«Колос» (Кобеляки) – «Чайка» (Дейкалівка) 0:1

Це теж був один з центральних матчів туру. Поєдинок, навіть, спостерігали керівники обласного футбольного господарства. Зазначу, що кінцевий рахунок не зовсім відображає хід всього поєдинку, адже господарі лише у першому таймі могли забити декілька м’ячів. Але цього чомусь не сталося. На 18 хвилині зустрічі правим краєм пройшов Дмитро Банний і видав вивірену передачу у штрафну господарів, після чого колишньому чемпіону чотирьох областей (а сьогодні нападнику «Чайки») Андрію Зіпуннікову залишалося лише майстерно зуміти справитися з м’ячем, що він і зробив – 1:0 повели гості. У цьому поєдинку м’ячів більше ніхто не забивав. Важлива перемога для команди, де наставником Ігор Долгошеєв. У дейкалівців  вийшов на заміну нігерійський нападник Чігбо Гудвін, продемонструвавши добротну гру. Юнаки: +:-.

Турнірне становище та календар >>>>

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода