Інтерв'ю гравців, тренерів - 11-06-2013, 11:06 - sasa 191

Денис Дедечко: Кварцяний запрошував до себе, але я вибрав Ворсклу

Денис Дедечко: Кварцяний запрошував до себе, але я вибрав Ворсклу

Півзахисник Ворскли розповів Sport.ua про перехід у полтавський клуб

– Як Ви себе зараз відчуваєте, чи встигнете відновитися до зборів з Ворсклою?
– Ворскла збирається вже завтра. Наскільки я знаю, до 20-го числа команда працюватиме в Полтаві, а потім в Словенії. У Словенію я полечу, звичайно. А ось чи зможу тренуватися у Полтаві, поки не знаю. Завтра поговорю з лікарем, і він скаже, чи зможу я працювати.

– Коли Ви стали замислюватися про зміну клубу?
– Думка про те, що потрібно шукати новий клуб, з\’явилася тоді, коли у Кривбаса виникли проблеми з фінансами. А потім Ворскла проявила інтерес до моєї персони, ми поспілкувалися і прийшли до того, що підписали контракт.

– Пропозиція від Ворскли була єдиною?
– Ми спілкувалися з Віталієм Володимировичем Кварцяним, він мені дзвонив, запрошував до себе. Але мені в Луцьку не подобається нестабільність з фінансами. Ми тільки що це проходили з Кривбасом, і приходити в команду, де така ж ситуація, мені не дуже хотілося. Тому я вибрав Полтаву.

– Які у Вас умови контракту з Ворсклою?
– У мене контракт на два роки, а там далі подивимося. Загадувати не буду, не хочу, поки так.

– Ви ж вже напевно спілкувалися з Сергієм Свистуном. Він Вам якісь завдання особисті або клубні озвучував?
– Коли ми тільки вели переговори про перехід, мені спочатку подзвонив представник клубу, а потім і особисто тренер. Ми спілкувалися, він сказав, що хотів би, щоб я був у його команді. Коли я приїхав підписувати контракт, то ніяких особливих установок для мене не було, тому що я підписував контракт ще за кілька турів до закінчення чемпіонату. У Ворскли були свої завдання на ці тури, я приїжджав, у мене вже ніяких завдань не було, так що ми просто познайомилися особисто і поспілкувалися, скажімо так, про життя.

– Як сприйняли новину, що команду може очолити Василь Сачко? Немає побоювань, що він на Вас може не розраховувати?
– Новина поки ніяк не сприйняв, буду сприймати її завтра. Тут вже така справа. Чи розраховує він на мене, дізнаємося завтра. Сидіти гадати не варто. Подивимося, як буде. Контракт вже підписаний, і завтра буде ясно, хто кому потрібен, і що робити далі.

Погода