Новини - 29-05-2009, 05:05 - sasa 265

Деніс Ґлавіна: \”Якщо виграємо кубок – поголю голову\”

Деніс Ґлавіна: \”Якщо виграємо кубок – поголю голову\”


Вихід «Ворскли» в фінал національного Кубку став справжнім святом для вболівальників клубу. В фіналі на полтавців чекає вкрай важкий поєдинок із володарем Кубку УЄФА – донецьким «Шахтарем». Напередодні фіналу на питання сайту turnir.com.ua відповів форвард «біло-зелених» – Деніс Ґлавіна

– Чи правда, що президент «Ворскли» поставив перед командою завдання обіграти донеччан в фіналі?
– Особисто з нами ніхто не спілкувався. Команді тренер сказав як і на прес-конференції, що президент поставив таке завдання. Нам Павлов говорив, що потрібно показати гарний футбол, а по ході гри вже буде видно що в нас вийде. Це Кубкова гра тому тут все можливо. Шанси команд рівні.

– На прес-конференції Павлов також сказав, що це майже неможливо
– Чому? Я б не сказав що нереально, це кубкова гра і тому тут все можливо. Кубкові ігри суттєво відрізняються від матчів чемпіонату.

– За рахунок чого збираєтесь обіграти «Шахтар»?
– Мені здається, що не дивлячись на статус суперника потрібно показувати атакувальний футбол. Якщо ми всією командою закриємось на своїй половині поля з цього нічого не вийде.

– Чи зіграє певну роль те. Що ви граєте проти чинного володаря Кубку УЄФА?
– Боятись нікого не збираємося. Те що «Шахтар» виграв Кубок УЄФА буде навпаки додатковим стимулом для нас – перемогти їх. Грати проти такої команди в фіналі Кубку – мрія для кожного футболіста. Не скажу, що в команді хтось, когось боїться, але певне хвилювання перед грою ми відчуваємо.

– Чи передбачені якісь особливі преміальні за перемогу в Кубку України?
– Про це я ще нічого не чув. Гадаю про це нам скажуть перед самою грою.


– Чув що в Донецьку на 31 травня вже назначено святковий концерт в честь перемоги «Шахтаря»?
– Про концерт чув, але гадаю він присвячений перемозі донеччан в Кубку УЄФА, ще рано говорити про переможця Кубку України. Нас чекає непередбачуваний фінал.


– З кимось з екс-гравців «Ворскли» в складі суперників спілкувався перед грою?
– Ні, не з ким не розмовляв, і не буду. Наразі головне завдання сконцентруватись на грі.

– «Шахтар» в Україні відомий не лише перемогами, але й гарним складом, когось особливо побоюєтесь?
– Напевне всі знають, що гарний пас може віддати Даріо Срна. Попереду слід пильнувати за Луїсом Адріано. Також вистрілити можуть Фернандіньо та Ілсіньо. В цій грі захисниками треба бути вкрай пильними, аби не допуститись помилок.


– Чи повірив би ти людині рік тому, що через сезон ви вийдете в фінал Кубку України та гратимете у Лізі Європи?
– Якщо чесно якби таке сказали рік тому, то можливо і не повірив би. Але коли приходив в команду були поставлені серйозні цілі, які скоро повинні були реалізовані. Якби ми не вийшли в єврокубки сьогодні, то це обов’язково сталось б завтра. Я завжди вірив, що нашій команді вдасться чогось досягти.

– Закінчи речення: «Якщо ми переможемо в фіналі «Шахтар», я….»
– Поголю голову.

Марко Глевкий
turnir.com.ua

Погода