Новини - 28-12-2009, 09:12 - sasa 221

Деніс Ґлавіна: за і проти

Деніс Ґлавіна: за і проти

Можливе повернення хорватського півзахисника Деніса Ґлавіни до ”Ворскли” викликало жваве обговорення на футбольних форумах. І тут, як не дивно, відвідувачі інтернет-сайтів розділилися в думці стосовно того чи потрібен хорват чи, навпаки — ні.

Прихильники повернення Ґлавіни кажуть, що Деніс може підсилити команду, тим паче, в тій ситуації коли команді бракує виконавців. Крім того, якщо ”Ворсклу” може залишити Кулаков, саме Ґлавіна замінить його на фланзі.

– Я буду радий, якщо він повернеться! У нього непогана швидкість і техніка! Я не хотів повернення Кравченка, так як хочу аби Ґдавіна був у нас, – пише один із відвідувачв нашого сайту.

Однак знайшлося чимало й противників повернення Ґлавіни. Головний арґумент цієї точки зору зводиться до банального — Деніс не господар свого слова, або просто базікало. Тут хорвату пригадали слова напередодні кубкового фіналу з ”Шахтарем”. Тоді, у разі перемоги ”Ворскли”, він пообіцяв поголити голову. Однак свої слова так і стримав.

– Навіщо він потрібен ”Ворсклі”? Цей, з дозволу сказати гравець, три рази приходив до команди і жодного разу не затримувався на тривалий час. Тут йому давали шанс грати і забивати, але як тільки закінчувався сезон і ”Динамо” манило пальчиком, він як собачка біг туди. Там його відправляли в дубль чи в оренду. Таке трапляється вже втретє. Якщо у нього немає ніякої поваги та любові до команди, то навіщо він потрібен. Так і буде бігати туди-сюди як Целих чи Коритько, – зазначає дописувач, противник повернення Ґлавіни.

Любов і повагу фанатів потрібно заслужити. Хоча й втратити її можна в одну мить одним вчинком. З іншого боку футболіст не фанат, футбол для нього лише робота. І кожен шукає собі місце потепліше.


Олександр ПОЛТАВЕЦЬ,

сайт уболівальників ”Ворскла”.

Погода