- 21-04-2013, 09:04 - sasa 193

Дербі не вдалося

Дербі не вдалося

У чемпіонаті Полтавщини вслід за вищоліговими боями стартували змагання і серед команд першої ліги  

 

У групі А змагаються дев’ять команд. Спочатку ФК «Рокита» перевели у групу «Б», а команда «Дружба» (Очеретувате) не заявилася взагалі. Натомість, гратиме «Амарант» з Лохвиці.

 

Вже перший тур чемпіонату звів у двобої непримиримих суперників. У селищі Червонозаводське відбулось лохвицьке дербі, яке, зазвичай, проходить цікаво та напружено. Зустрілися місцевий «Харчовик» і команда під назвою «Амарант» з Лохвиці. До речі, амарант – це рослина під більш відомою назвою: щириця. Але у матчі-відкритті цього справжнього двобою не вийшло і суперники «розійшлися миром» – 0:0.  Юнаки: 0:3.

 

Дебютанту змагань команді «Фортуна» з Пирятинщини не важко було «розібралася» на виїзді з хорольским «Металістом» – 3:1. При чудових передачах ветерана-пирятинця Андрія Медяника м’ячі забивали Андрій Букша, Роман Кирпиченко і Сергій Журба. Юнаки: 0:0.

 

Інший дебютант чемпіонату «Прогрейн» з Глобиного теж здобув виїздну перемогу з рахунком 2:1 у Гребінці над місцевим «Локомотивом». У переможців голами відзначилися Олексій Артюшенко і граючий тренер Валерій Чорноус. Юнаки: 1:0.

 

У футбольному райцентрі Шишаки зустрілися ФК «Шишаки» і ФК «Миргород». Єдиний і переможний гол у ворота миргородців провів Дмитро Нечипоренко. Юнаки: 2:1.

 

ФК «Лубни» у 1 турі був вільний від ігор.

 

Турнірна таблиця і календар матчів першої ліги група А >>>

 

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода