- 13-08-2012, 12:08 - sasa 157

Дербі ветерана і дебютанта

Дербі ветерана і дебютанта
«ГІРНИК-СПОРТ» – «ПОЛТАВА-2-КАРЛІВКА» – 0:0
12 серпня. 18.00. Комсомольськ. Стадіон «Юність». 250 глядачів.
Арбітр: В.Сукравцев (Бердянськ), 1-й асистент: О.Вітт (Київ), 2-й асистент: П.Котубей (Закарпатська обл), резервний арбітр: В.Горський (Кременчук).
Делегат ФФУ: А. Шуренков (Суми)
КОМСОМОЛЬСЬК: Кліщук, Худченко, Слука, Швей, Голядинець, Ничипорук, Дяченко, Місяйло (Прошенко, 75), Халілов (Солонинко, 53), Середа, Бажан (Панасенко, 25).
ПОЛТАВА: Вітів, Тарганчук, Поляниця, Плієв, Григоренко, Лубенець, Коваленко, Пономаренко (Буличев, 76), Синьогуб (Богомаз, 70), Гребінюк (Момот, 84), Гриценко (Радченко, 23).
Матч ветерана та дебютанта другої ліги виявився насиченим та на жаль не дуже змістовним. Перша половина зустрічі пройшла переважно на половині поля гостей і починаючи зі старту комсомольчани мали можливість неодноразово відмітитися.
Проте для логічного завершення гострих атак чогось не вистачало. Можливо виконавчої майстерності, а можливо – простого «фарту». Владислав Середа який двічі відзначився у попередній грі, 5-7 раз просто пролетів мимо м’яча у штрафному майданчику полтавчан. Потуги Андрія Місяйла та Романа Худченка перевірити голкіпера здаля також не принесли успіху. Гості з зрідка огризалися контратаками, та нанесли 2-3 удари в сторону воріт комсомольчан і лише наприкінці тайму створили, не без допомоги середньої лінії, один дійсно небезпечний момент.
В другому таймі гра полтавчан пожвавішала, а в цілому вирівнялася. Напруження не спадало до фінального свистка. Хоча суперники порадували місцевих вболівальників цілою гаммою емоцій, проте «шкіряний» так ні разу не побував у сітці воріт 0:0. Таким чином господарі поля не скористалися можливістю покласти в свій актив 3очки, та здобули перше у цьому сезоні 1 очко, повідомляє прес-служба ФК \”Гірник-Спорт\”.

Погода