Новини - 28-12-2009, 02:12 - sasa 244

Десерт до новорічного столу

Десерт до новорічного столу

На новорічні свята, як то кажуть, не до футболу. Народ у нас здебільшого звик проводити ці найулюбленіші свята переважно за столом із родиною та друзями. Звичайно все це не обходиться без спиртного набору та смачних страв.

Однак чимало з уболівальників футболу за ці довжелезні свята починають сумувати за улюбленою грою. Ми ж не Англія чи Шотландія, де у футбол грають без вихідних та свят. У нас інші забави.

Єдине що рятує від суму за грою мільйонів – телебачення. Благо нині не проблема подивитися матчі заморських чемпіонів у прямому ефірі. Однак і для шанувальників нашої гри, зокрема «Ворскли» знайдеться місце на свята. На новий рік, 1 січня, ТК «Футбол» пропонує ще раз переглянути історичний матч «Ворскли» у переможному кубковому фіналі з донецьким «Шахтарем». Початок показу тріумфу ворсклян о 14 годині.

Якщо ж хтось, із поважних причин, не зможе розплющити очі і дістатися телеприймача у новорічний день, телеканал «Футбол» 2 січня ще раз покаже цей матч. Початок об 11.45.

Отже, можна вважати, що кубковий матч «Ворскли» буде своєрідним додатковим десертом до святкового столу. Тож, смакуйте ним!

Олександр ПОЛТАВЕЦЬ,

Сайт уболівальників «Ворскла»

Погода