Першість Полтавщини - 16-06-2013, 11:06 - sasa 314

Дев\’ять голів для Стандарту

Дев\’ять голів для Стандарту

Завершилося перше коло у першоліговій групі Б, де за нагороди ведуть боротьбу дев’ять команд. Найбільший рахунок зафіксований на Великобагачанщині.

Команда Нива (Кошманівка) приймала вдома ФК Карлівка-2. Зустріч завершилася нічиєю – 1:1. Голи провели Віталій Гайдар — у господарів та Олег Тіщенко — у гостей. Юнаки: 1:2.

Глядачі футбольної Рокити стали свідками десяти забитих м’ячів на будь-який смак. Це ФК Рокита познущалася над аутсайдером групи Стандартом з Нових Санжар – 9:1. Хет-триком відзначився Михайло Прядко і по одному м’ячу забивали Іван Романчук, Роман Словак, Денис Верещака, Володимир Корнійчук, Андрій Онищенко. Юнаки: 3:1.

 

У Котельві за матчем між місцевим Маяком і Чайкою (Дейкалівка) спостерігали очільники футболу Полтавщини – голова Федерації футболу області Олександр Кудацький і його заступник Олександр Дігтяр. І важливим футбольним персонам було на що подивитися у протистоянні лідерів групи Б. Поєдинок завершився бойовою нічиєю – 2:2. За господарів двома голами відзначився Дмитро Минчишин, а у підопічних тренера Ігоря Долгошеєва м’ячі забили Євген Домненко та Ігор Корнієнко. Юнаки: 4:0.

Результат ще одного протистояння: Вікторія (Первозванівка) – Елеватор (Селещина) 1:1. Юнаки: 2:1.

Турнірне становище та календар матчів >>>>

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода