- 30-03-2012, 04:03 - sasa 214

Дев\’ять срібних призерів

Дев\’ять срібних призерів

<!– @page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } –>

Девять представників Полтавщини стали срібними призерами найсильнішої аматорської хокейної ліги України.

 

ХКВишгород-2” – ХК “HARSCO” – 3:3 (1:0, 1:0, 1:3) Срібні призери групи Б врятувалися від поразки лише за дві хвилини до кінця зустрічі. Американець Скот Браун з передачі полтавця Петра Волощенка (єдиний хто представляв Полтавщину в цьому матчі) закинув рятівну шайбу. Слід зазначити, що це друге поспіль срібло ”чорних орлів”, які в цьому сезоні, як і в минулому, не змогли обіграти ХК “БСМ-Баришівка”. Срібними призерами першості стали: лубенець Олександр Кулик, полтавець Петро Волощенко, червонозаводчани Олександр Кумпан, Володимир Максименко, Сергій Кутузов, лохвиччани Константин Гиря, Ігор Яременко, Олег Ємець та Сергій Степаненко.

 

ХКЛедокол” – ХКИнфоснегири” – 4:2 (0:1, 2:0, 2:1) ХКЛедоколвийшов на гру без декількох своїх лідерів, цим скористалася команда пирятинця Сергія Ляшенка ХКИнфоснегири”, повністю перегравши опонентів в першому періоді. Після першої перерви ситуація на майданчику змінилась. “Ледокол” закинув дві шайби у другому періоді та ще дві у третьому, на що “снегири” відповіли лише однією. Сергій Ляшенко в цьому матчі заробив дві хвилини штрафу за підніжку.

 

ХК “Титани” – ХК “Крила Столиці” – 2:0 (1:0, 1:0, 0:0) У разі перемоги в цьому матчі КС ще мали теоретичні шанси на бронзові нагороди першості. Майже весь матч вони провели в атаках. “Титани” вибрали тактику гри на контратаках і їхній вибір був правильний. Закинувши у ворота суперника дві сухі шайби, “Титани” залишили КС на четвертій сходинці турнірної таблиці. У складі переможця на лід виходив кременчужанин Олексій Лейтар, але відзначитися Олексій нічим не зміг.

 

ХК “Скорпіон” – ХК “Нічні Вовки” – 5:0 ТР “Скорпіони” вийшли на гру у ранзі бронзових призерів і перемогою хотіли підвищити собі настрій перед святкуванням. Але іншої думки були “Нічні Вовки”, які перемогли в цій грі з рахунком 1:3. Та перемога все-одно була на боці “Скорпіонів”. Після матчу виявилось, що ворота “Вовків” захищав воротар із статусом “розрядник”, що заборонено регламентом НХЛ Києва у групі Б. Тому перемогу “Вовків” анулювали, зарахувавши їм технічну поразку з рахунком 0:5.

 

ХК “777-2” – ХК “БСМ-Баришівка” 0:5 ТР – На матч із лідером першості ХК “777-2” не з’явився. За що одному із аутсайдерів була зарахована технічна поразка, а баришівці оформили друге поспіль чемпіонство у групі Б.

 

Володимир ХОМІЧ

Погода