Першість Полтавщини - 10-06-2013, 10:06 - sasa 295

Дейкалівка святкує ювілей

Дейкалівка святкує ювілей

У групі «Б» першої ліги чемпіонату Полтавщини «Чайка» (Дейкалівка) Зіньківського району святкувала не тільки перемогу у черговому матчі і одноосібне лідерство, а і заснування футбольної команди.

На Зіньківщині у Дейкалівці відбулося футбольне свято на честь тридцятої річниці з дня відновлення футбольної команди «Чайка» (Дейкалівка). Команду було відновлено у 1983 році. Стартом футбольного ювілейного свята став поєдинок чергового 8 туру обласного чемпіонату, в якому підопічні тренера Ігоря Долгошея приймали ФК «Рокита» із Великобагачанщини. Господарі впевнено провели гру і добилися прийнятного святкового для них результату – 2:0. У переможців м’ячі забили Ігор Корнієнко (з пенальті) та Денис Домненко. А далі для господарів та гостей футбольного свята був чудовий концерт. Юнаки: 5:1.

 

Самобутня команда «Елеватор» із Селещини приймала одного з лідерів групи «Маяк» з Котельви і дала справжній бій гостям. Рахунок цього протистояння – бойова нічия 2:2. Відзначимо забиті м’ячі у виконанні господарів – Сергій Данильченко і Віталій Черненко. Юнаки: 0:2.

Новосанжарський «Стандарт» зазнав чергової поразки. Цього разу кривдником стандартівців був ФК «Карлівка-2», який переміг суперників із рахунком 3:1. У переможців голами відзначилися Дмитро  Мілько, Сергій Климко і Дмитро Гореглод. Юнаки: 2:2.

Результат ще одного матчу: «Колос» (Кобеляки) – «Вікторія (Первозванівка) 0:0. Юнаки: 0:1.

Турнірне становище та календар матчів >>>>

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода