Стрічка новин - 20-10-2015, 10:10 - sasa 142

Динамо – Челсі: де зручно подивитися?

Динамо – Челсі: де зручно подивитися?

У вівторок, 20 жовтня, в 21:30 телеканали \”Україна\” і \”Футбол 1\” покажуть протистояння української та англійської команд у Лізі чемпіонів УЄФА.

Після двох стартових поєдинків турніру київський клуб знаходиться на вершині своєї групи. Тепер підопічним Сергія Реброва належить довести, що їх лідерство не випадкове, в матчі з \”Челсі\”. Чи вдасться \”Динамо\” закріпитися на першій сходинці і обіграти команду самого Жозе Моуріньо, дізнаємося вже у вівторок, 20 жовтня. Пряма трансляція зустрічі – о 21:30 на каналах \”Україна\” і \”Футбол 1\”, коментатор протистояння – Віктор Вацко.

Також глядачі зможуть подивитися гру на великому екрані в мережі кінотеатрів \”MULTIPLEX\” в 11 містах України: Києві, Житомирі, Запоріжжі, Дніпропетровську, Кривому Розі, Маріуполі, Миколаєві, Рівному, Херсоні, Хмельницькому та Чернігові.

20 жовтня телеканали \”Футбол 1\”/\”Футбол 2\” покажуть інші захоплюючі поєдинки вівторка. Протистояння \”Арсеналу\” і \”Баварії\” в 23:40 глядачі зможуть побачити на каналі \”Футбол 2\” (коментатор матчу – Олександр Михайлюк). А в 2:05 на канал \”Футбол 1\” покаже зустріч \”БАТЕ\” і \”Барселони\” (коментатор – Микола Кравчук).

У 20:15 на телеканалі \”Футбол 1\” стартує програма \”Ніч Ліги чемпіонів\”. Ведучий проекту Іван Гресько та експерти Олександр Головко та Андрій Воронін з місця подій на НСК \”Олімпійський\” будуть готувати глядачів до протистояння \”Динамо\” – \”Челсі\”. Також після фінального свистка експерти проаналізують поєдинок в компанії головних дійових осіб матчу.
Крім того, стежити за всіма паралельними іграми можна буде завдяки програмі \”Ліга чемпіонів. ONLINE\”, в якій ведучий Максим Гіленко та експерти Артур Валерко і Андрій Столярчук будуть обговорювати найважливіші моменти матчів у прямому ефірі.

Також всі події чергового туру Ліги чемпіонів УЄФА доступні за допомогою сервісу OLL.TV, який дозволяє дивитися кілька трансляцій одночасно, а також надає максимум статистичної інформації: турнірні таблиці, скорингові дані та багато іншого.

Погода