Першість Полтавщини - 27-04-2013, 11:04 - sasa 255

Динамо і Фламінго поки йдуть без втрат

Динамо і Фламінго поки йдуть без втрат

У суботу зіграно чотири матчі другого туру чемпіонату області серед команд вищої ліги, в яких було забито всього вісім м’ячів. Після цього туру максимальну кількість очок (по 6) мають «Фламінго» з Комсомольська і решетилівське «Динамо».


У Градизьку місцевий «Темп» приймав СК «Полтава». Молоді полтавські виконавці чинили опір віце-чемпіону області-2012, але цього завзяття їм не вистачило проти індивідуальної майстерності господарів, які втілили її у два забиті м’ячі – 2:0. Переможними голами відзначилися досвідчений Олександр Миславський і юне гребінківське дарування Валентин Шевченко.

 

У Дмитрівці Кременчуцького району місцевий «Колос» приймав «Динамо» з Решетилівки. При перевазі господарів вони примудрилися несподівано пропустити два м’ячі за чотири хвилини. Ще у першому таймі відзначилися голами Сергій Жарий і Дмитро Касьян. Після перерви господарі майже весь час «сиділи» на воротах суперника, але їм не вдалося забити бодай одного м’яча. Отже, динамівці перемогли з рахунком 2:0. Юнаки: 2:3.

 

Гадяцький «Псел-Райз» приймав чинного чемпіона області «Нове Життя» з Андріївки Машівського району. Протягом всього поєдинку гра була рівною. Вирішальний гол на 57-й хвилині з одинадцятиметрової позначки провів Андрій Зіпунніков – 1:0 перемога гостей. За словами начальника гадяцької команди Анатолія Близнюка, вищезгаданий пенальті просто був вигаданий суддею…

 

Ще в одному поєдинку гості здобули перемогу. Комсомольський \”Фламінго\” переміг у Савинцях \”Олімпію\” – 2:1.

 

Поєдинок між командами «Кремінь-КМФФ» (Кременчук) – ФК «Глобине» перенесений на невизначений термін.

 

Отже, після двох турів вищолігових змагань визначилися явні лідери і аутсайдери. По 6 очок мають «Динамо» (Решетилівка) і комсомольський «Фламінго». Турнірна таблиця і календар матчів тут >>>>.  Але вся боротьба у вищому ешелоні футбольної Полтавщини ще попереду.

 

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода