- 05-10-2015, 11:10 - sasa 207

\”Динамо\” лідирує у дівочому чемпіонаті України з хокею на траві

\”Динамо\” лідирує у дівочому чемпіонаті України з хокею на траві

У Сумах відбувся перший тур чемпіонату України з хокею на траві серед дівочих команд (16 років та молодші), після якого у лідери чемпіонату вийшло полтавське \”Динамо\” (тренер – Валентина Колесник).

Юні полтавки перемогли ОДЮСШ (Суми) – 22:0, СДЮШОР(2) – 2:0 і зіграли внічию з першою командою СДЮШОР (Суми) – 1:1. За кілька хвилин до закінчення матчу полтавки втратили перемогу, дозволивши сумчанкам зрівняти рахунок. Але за кращим співвідношенням м\’ячів \”Динамо\” (Полтава) очолило турнірну таблицю дівочої першості.

У складі полтавок відзначилися своєю активною грою Анастасія Воєвода, Анна Щербань і Катерина Москаленко. До речі, 15-річні полтавки Анна Щербань і Карина Тутак одночасно грають у… жіночому чемпіонаті України у складі \”Колоса\” (Бориспіль). Цікаво, що нещодавно у першому турі жіночого чемпіонату країни \”Колос\” переміг збірну Полтавської області – 4:1 і один із м\’ячів \”Колоса\” у ворота полтавок закинула… полтавська динамівка Карина Тутак.

Другий тур чемпіонату України з хокею на траві серед дівчат (U-16) відбудеться навесні 2016 року. А між цими подіями паузи не буде, адже \”Динамо\” (Полтава) виступатиме у національних дівочих змаганнях з індорхокею (під дахом).

Тетяна БЕГМА

Погода