Гандбол - 18-04-2016, 09:04 - sasa 221

“Динамо” мінімально поступається львів’янам

“Динамо” мінімально поступається львів’янам

Матч між “Динамо” і львівським КДЮСШ-ЛДУФК мав вирішальне значення у боротьбі за шосту сходинку вітчизняної Суперліги. Перемога дозволяла полтавцям зрівнятися за очками з суперником, а поразка практично гарантовано залишала на останньому місці. Тому боротьба очікувалася запеклою.

Початок гри виявився рівним і динамівці двічі навіть вели в рахунку. Але з часом гості змогли перебудуватися після вилучення Науменка і вийшли вперед. Підопічні Олександра Горського постійно то скорочували відрив до “-2”, то знову відпускали суперника. У підсумку перший тайм завершився з рахунком 8:11 на користь гостей. У складі львів’ян варто відзначити гру воротаря Івана Ручка, який демонстрував відмінну реакцію і неодноразово змушував помилятися суперників.

У другому таймі малюнок гри не змінився. \”Динамо\” мало серйозні проблеми в атаці, а КДЮСШ-ЛДУФК уміло тримав суперника на комфортній відстані в рахунку. Після того, як відрив сягнув 5-ти м’ячів, здавалося, що все в матчі вже зрозуміло.

Але молоді полтавські гравці проявили характер і за рахунку 15:20 провели три поспіль результативні атаки. Підопічні Валерія Мельника не занервували. Тимофій Тільненко і партнери чітко реалізували свої шанси і кожна наступна атака господарів лише повертала різницю в “-2”: 19:21, 20:22, 21:23.

Відстояти в обороні “Динамо” одного разу все ж вдалося. Але після вдалого семиметрового від Миколи Цокала, який, до слова, став найрезультативнішим у складі полтавців, до закінчення матчу залишалося надто мало часу.

12 секунд львів’янам вистачило тільки на те, щоб доставити м’яча на центр майданчика. Відразу після цього і пролунала фінальна сирена, яка зафіксувала перемогу гостей з рахунком 22:23. У цілому результат закономірний. Незважаючи на нервову кінцівку, КДЮСШ-ЛДУФК все ж контролював ситуацію.

Погода