- 09-01-2016, 01:01 - sasa 154

Динамо може залишити ветеран команди

Динамо може залишити ветеран команди

Півзахисник київського Динамо Олег Гусєв вже в найближчий час може покинути столичний клуб.

Як повідомляє MatchDay, контракт 32-річного півзахисника зі столичним клубом закінчився 31 грудня 2015-го року, і наразі сторони не домовилися про продовження угоди.

Олег Гусєв перейшов до Динамо у 2003-му році з київського Арсеналу. За ці роки, проведених у складі киян, Олег став живою легендою \”біло-синіх\”, зіграв за команду 420 матчів, в яких забив 91 м\’яч, чотири рази виграв чемпіонат України і п\’ять разів – Кубок країни.

У нинішньому сезоні в активі Гусєва 9 м\’ячів у 19-ти офіційних матчах за Динамо. І за цим показником він поступається тільки Андрію Ярмоленку. Наразі Гусєв не відчуває нестачі в пропозиціях з-за кордону.

Інтерес до досвідченому іменитому вільному агенту, проявляють клуби з німецької Бундесліги, англійської Прем\’єр-ліги, італійської Серії А і турецької Суперліги. Втім, крім варіантів з Європи, у хавбека, який зіграв 97 матчів у складі національної збірної України, є й інші пропозиції. За нашою інформацією, Гусєва хочуть бачити у своєму складі два клуби з MLS і один – з Об\’єднаних Арабських Еміратів.

Джерело, близьке до футболіста, стверджує, що Олег налаштований продовжити кар\’єру в чемпіонаті, в якому буде на очах у головного тренера збірної України Михайла Фоменка, оскільки бажає потрапити до складу національної команди на Євро-2016. Однак футболіст не виключає і переїзд в MLS, звідки, за його словами, надійшло \”дуже цікаву пропозицію від клубу з красивого міста\”.

Погода