- 15-09-2015, 02:09 - sasa 206

Динамо – Порту: де зручніше дивитися?

Динамо – Порту: де зручніше дивитися?

У середу, 16 вересня, телеканали \”Україна\” і \”Футбол 2\” покажуть перший поєдинок \”Динамо\” Київ у цьому сезоні Ліги чемпіонів.

Після трирічної перерви київське \”Динамо\” повертається до головного клубного європейського турніру. Нинішній наставник столичної команди, Сергій Ребров, приніс чимало перемог \”біло-синім\” за свою кар\’єру гравця, і тепер йому чекає дебют в Лізі чемпіонів в якості тренера. Чи зможуть кияни досягти успіху в матчі проти \”Порту\”, дізнаємося вже в середу, 16 вересня, о 21:30. Пряма трансляція зустрічі – на телеканалах \”Україна\” і \”Футбол 2\”, коментувати протистояння з місця подій на НСК \”Олімпійський\” буде Віктор Вацко.

Також глядачі зможуть подивитися поєдинок на великому екрані в мережі кінотеатрів \”MULTIPLEX\” в 11 містах України: Києві, Житомирі, Запоріжжі, Дніпропетровську, Кривому Розі, Маріуполі, Миколаєві, Рівному, Херсоні, Хмельницькому та Чернігові.

16 вересня телеканали \”Футбол 1\”/\”Футбол 2\” покажуть інші захоплюючі матчі середы. Гру за участю \”Роми\” і \”Барселони\” в прямому ефірі о 21:45 глядачі зможуть побачити на каналі \”Футбол 1\” (коментатор зустрічі – Андрій Столярчук). А о 00:45 на каналі \”Футбол 2\” відбудеться показ матчу суперників київського \”Динамо\” – \”Челсі\” і \”Маккабі\”. Коментувати поєдинок буде Роман Тимощук.

О 20:00 на телеканалі \”Футбол 2\” стартує програма \”Ніч Ліги чемпіонів\”, в якій ведучий проекту Іван Гресько та експерти Олександр Головко та Андрій Воронін з місця подій готуватимуть глядачів до протистояння \”Динамо\” – \”Порту\”. Експерти програми також проаналізують перший тайм у перерві зустрічі, а після фінального свистка підіб’ють підсумки матчу.

Крім того, стежити за всіма іграми одночасно можна буде завдяки програмі \”Ліга чемпіонів. ONLINE\”, в якій ведучий Андрій Малиновський й експерти Артур Валерко та Олександр Михайлюк обговорюватимуть визначальні моменти поєдинків у прямому ефірі.

Погода