Міні-футбол - 13-06-2014, 01:06 - sasa 269

Динамо-Торпедо – володар Кубка Лубен

Динамо-Торпедо – володар Кубка Лубен

«Лубнигаз» – «Динамо-Торпедо» 0:3 (0:1).
Фінал розіграшу Кубка міста з міні-футболу. Лубни. 12 червня. Спортмайданчик ЗШ № 1. 85 глядачів. +25С.
Судді: Ю. Юрченко, М. Гайдук (обидва – Лубни).
«Лубнигаз»: Іващенко, Бабенко, Артеменко, Скороход, Куімов, Ганага, Семенченко, Голобородько, Зиков, Вдовенко, Бедрик. Тренер: О. Семенченко.
«Динамо-Торпедо»: Портяник, Стригунов, Малих, Дрібний, Сурма, Сімонькін, Нестеренко, Підтоптаний, Фортуна, Міщенко, Момот, Тютюнник, Козаченко. Тренер: Ю. Тютюнник.
Голи: Стригунов (9), Сурма (25), Малих (33).

У міні-футбольних кубкових змаганнях, яку проводила міська Федерація футболу (голова Анатолій Гришанович), взяли участь вісім команд, щоправда, в останній момент «Газ-Газ» з Пісок не зібрався на стартову гру. Спочатку були зіграні чвертьфінали: «Експерт» – «Динамо-Торпедо» 4:6 і 2:2, «Динамо» – «Торсіда» 2:2 і 0:4, «Лубнигаз» – «Грейд плюс» 4:2 і 3:1, «Гармонія» – «Газ-Газ» +:-. У 1/2 фіналу зустрілися: «Гармонія» – «Лубнигаз» 2:5 (голи: Козаченко, Стець – Семенченко, Скороход, Бабенко, Артеменко-2) і 4:3 (Порощай, Мірошниченко, Остапенко, Стець – Бабенко, Артеменко, Скороход), «Динамо-Торпедо» – «Торсіда» 5:1 (Малих-2, Стригунов-3, Мирко – Книш) і 4:1 (Козаченко, Малих, Стригунов, Нестеренко – Савлук).
     
Щодо самого фіналу, то тут була помітна перевага на стороні ветеранської команди «Динамо-Торпедо», які були більш зігранішими і потужнішими від своїх молодших опонентів. Після швидких атак і вправно зіграних комбінацій біля воріт суперників динамо-торпедівці перемогли з рахунком 3:0 і заслужено здобули почесний трофей. Кубок, грамоти переможці і призери отримали з рук секретаря Федерації футболу міста Івана Парасіча і арбітра поєдинку Юрія Юрченка. На завершення зазначу, що кращим бомбардиром кубкових баталій став Євген Стригунов, який забив у ворота суперників 7 м’ячів.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода